Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

5 διάσημοι Έλληνες που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας! - Ειδικά για την 3η ελάχιστοι το γνώριζαν!

Ποιοι είναι και πως το αντιμετώπισαν;

9 Νοεμβρίου 2018 10:30
5 διάσημοι Έλληνες που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας! - Ειδικά για την 3η ελάχιστοι το γνώριζαν!

Παρά τις δυσκολίες, βγήκαν και βγαίνουν καθημερινά νικητές...

Πολλά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα της ελληνικής showbiz, έδωσαν τη δική τους προσωπική μάχη με ασθένειες, δεν το έβαλαν κάτω, πάλεψαν και όπως όλα δείχνουν τα κατάφεραν!

Εμείς εδώ, σας παρουσιάζουμε μόνο μερικά πρόσωπα από τον εγχώριο κόσμο, που κατά καιρούς ταλαιπωρήθηκαν με προβλήματα υγείας!

Για την περιπέτειά της με τον καρκίνο του μαστού μίλησε ανοιχτά το καλοκαίρι του 2010 η Γωγώ Μαστροκώστα δίνοντας θάρρος σε πολλές γυναίκες. Λίγα 24ωρα μετά τη γέννηση τής κόρης της η γνωστή γυμνάστρια - παρουσιάστρια διαπίστωσε ότι υπήρχε πρόβλημα με τον θηλασμό του μωρού της και είχε πόνους στο στήθος. Η διάγνωση έδειξε καρκίνο στο στήθος! Ακολούθησαν ακτινοβολίες, χημειοθεραπείες και ειδική φαρμακευτική αγωγή, καθώς και δύο ταξίδια στο εξωτερικό. Όμως τα κατάφερε! «Κι ας μην είχα μαλλιά, κι ας μην ήμουν καλά, για τον Τραϊανό ήμουν θεά. Μακάρι όλες οι γυναίκες να είχαν έναν σύντροφο σαν τον δικό μου» δήλωσε δημόσια η ίδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωθυπουργός Αλβανίας για Έλληνες στη κηδεία Κατσίφα: «Βρωμερές υπάρξεις. Ζουν σαν ύαινες, τραγουδούν σαν κοράκια»

Για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του μίλησε ανοιχτά ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε πως αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τον καρκίνο του νεφρού καθώς ένα από τα πράγματα που δεν του αρέσουν στην ελληνική κοινωνία είναι ο φόβος των ανθρώπων να μη μαθευτεί πως πάσχουν από την ασθένεια. Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η ασθένειά του δεν τον επηρέασε καθόλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Είπα από την πρώτη στιγμή, ο καρκίνος τη δουλειά του κι εγώ τη δική μου...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός σε τροχαίο ο 25χρονος, Γιώργος Κωνσταντίνου!

«Μου είπαν ότι έχω καρκίνο και θα κάνουμε εξέταση για να δουν πόσο χρόνο ζωής έχω, αλλά δεν φοβήθηκα. Οι γιατροί δεν το πιστεύανε, νόμιζαν ότι υποκρίνομαι. Έχω μάθει να είμαι έτοιμος για όλα. Ο φόβος και η κατήφεια κάνει πολύ κακό στην υγεία. Η γενναιότητα και η ψυχραιμία σε βοηθάει πολύ».

Για την δύσκολη μάχη της με τον καρκίνο και το σοκ που υπέστη όταν το έμαθε μίλησε η Ελένη Φουρέιρα καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή. Όπως παραδέχτηκε η ίδια η τραγουδίστρια, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, η οποία θα μπορούσε να αλλοιώσει τις φωνητικές της χορδές. Τελικά, η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε να βγει νικήτρια μέσα από τη δύσκολη δοκιμασία και να αντιμετωπίσει ολοκληρωτικά τον καρκίνο.

Από αθροιστική κεφαλαλγία πάσχει ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίνο, ο οποίος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Esquire», μίλησε για πρώτη φορά για το μεγάλο αυτό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια. Σύμφωνα με ιατρικές έρευνες, η σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει ο Νίνο, προσβάλλει ένα άτομο στους 10.000 ανθρώπους ενώ εκτός από τον έντονο πονοκέφαλο, τα συμπτώματά της μοιάζουν με αυτά μιας κρίσης επιληψίας. «Ο κόσμος που σε βλέπει να φεύγεις τρέχοντας από την σκηνή, δεν ξέρει ότι έφυγες γιατί δεν ήθελες να σε δουν να καταρρέεις από τον πόνο μπροστά στα μάτια τους... ο κόσμος δεν ξέρει τι γίνεται πίσω από τις κάμερες ή πίσω από τις κουρτίνες της αυλαίας», αναφέρει ο Νίνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Με διέλυσε ο καρκίνος": Τραγικές ώρες για την Αποστολία Ζώη!

Όπως αποκάλυψε επίσης ο τραγουδιστής, χρειάζεται να έχει κάθε βράδυ δίπλα στο κομοδίνο του μια φιάλη οξυγόνου σε περίπτωση που τον πιάσει κρίση λόγω της ασθένειας.

Η Ρούλα Κορομηλά, διαγνώστηκε με μία σπάνια ασθένεια, που ονομάζεται «ιδιοπαθής πρωτοπαθής πολυμυοσίτιδα».

«Το 2007 ενώ είχα ξεκινήσει την συνεργασία μου με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha παρουσίασα προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα άρχισα να αισθάνομαι έντονη μυϊκή αδυναμία, αδικαιολόγητη κόπωση, απώλεια βάρους πόνους στις αρθρώσεις (αρθραλγείες), δυσκολία στην αναπνοή με αποτέλεσμα να εισαχθώ στο νοσοκομείο Metropolitan τον Μάιο του 2007 όπου παρέμεινα για περίπου δύο μήνες. Μέσα μετά την εισαγωγή μου στο Νοσοκομείο, μου χορηγήθηκαν ενδοφλεβίως, υψηλές δόσεις κορτιζόνης και μετά από μία δαιδαλώδη διαδρομή με πολλές επώδυνες εξετάσεις που διήρκησαν περίπου 15 μέρες, οι γιατροί μου κατέληξαν στη διάγνωση της ασθενείας μου, η οποία είναι το αυτοάνοσο νόσημα «ιδιοπαθής πρωτοπαθής πολυμυοσίτιδα».

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share