Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020

Τραγικές στιγμές για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο!

Ο απόλυτος τρόμος για το ζευγάρι!

5 Νοεμβρίου 2018 20:20
Τραγικές στιγμές για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο!

Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ μετά την απόφαση του Νίκου να ξεκουραστεί φέτος και να παραμελήσει λίγο τα επαγγελματικά του, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το ζευγάρι δεν αντιμετωπίζει δυσκολίες!

Συγκεκριμένα από την μέρα που ξεκίνησε την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ η Τατιάνα Στεφανίδου, άγνωστοι έχουν κάνει άνω κάτω την ζωή του ζευγαριού! Δεν είναι λίγες οι υποθέσεις με τις οποίες έχει ασχοληθεί η παρουσιάστρια και έχει ακούσει το κράξιμο του κοινού!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκότωσε το μωρό...: Το μεγάλο λάθος της Τατιάνας Στεφανίδου!

Το θέμα ωστόσο δεν είναι μόνο ότι απλά κράζουν την Τατιάνα Στεφανίδου αλλά ορισμένοι έχουν περάσει και σε ακόμα πιο ακραίο επίπεδο! Συγκεκριμένα δεν είναι λίγα τα απειλητικά γράμματα που έχουν φτάσει στο σπίτι του ζευγαριού τρομοκρατώντας την παρουσιάστρια!

Αρχικά ήταν η υπόθεση με την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου στο κέντρο της Αθήνας και την περιβόητη ψηφοφορία, μετέπειτα ο μουσουλμάνος δίγαμος καλεσμένος που είχε στην εκπομπή της και σήμερα ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα με την 19χρονη παιδοκτόνο από την Πετρούπολη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝΤ1: Η εκπομπή που απογειώθηκε ενώ πήγαινε για λουκέτο!

Πολλοί φαίνεται να διασκεδάζουν με την συγκεκριμένη φάρσα, όμως το ζευγάρι δεν το έχει πάρει στην πλάκα και έχει πάει πολλά από τα γράμματα αυτά στην Αστυνομία! Δεν είναι και λίγο να απειλούν την ζωή σου άλλωστε, με την Τατιάνα να έχει σε όλο αυτό δίπλα της τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share