Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: "Δεν με πονάει αυτός ο ζωντανός χωρισμός! Μακριά κι αγαπημένοι!"

Τι εξομολογείται ο τραγουδιστής;

3 Νοεμβρίου 2018 13:52
Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει:

Τι εξομολογείται ο τραγουδιστής;

Αποκαλύπτει ο τραγουδιστής ότι...

Ο Λευτέρης Βαζαίος μίλησε για τη λήξη συνεργασίας του με τον Ματθαίο Γιαννούλη και αποκάλυψε ότι δεν θα ήθελε να ξανασυνεργαστούν.

Σκέφτεσαι να ξαναπαντρευτείς, να κάνεις κι άλλο παιδί;

Έχω μια κόρη 20 χρονών και είμαι καλά. Ό,τι φέρει ο Θεός και η τύχη. θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Μάλιστα, τα συζητάω όλα με την κόρη μου, τα πάντα.

Ποια συμβουλή της έχεις δώσει; Φοβάσαι μήπως μπλέξει ή κάνει πράγματα τα οποία έχεις περάσει κι εσύ;

Πλέον μπορώ να συμβουλεύω καλύτερα, όπως και τους φίλους μου, και με ακούνε. Πριν μου μιλούσαν εκείνοι. Το χειρότερο ήταν όταν μου έλεγαν «μπράβο», ενώ ήξερα ότι δεν ήμουν καλός ως καλλιτέχνης σε μια εμφάνιση, το εκλάμβανα ως κοροϊδία. Τώρα περιμένω ν' αλλάξει γενικώς η κατάσταση στην Ελλάδα και να δούμε ξανά τη νύχτα όπως ήταν κάποτε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεοπτική βόμβα: Τέλος και ο Alpha!

Επί σειρά ετών υπήρξες καλλιτεχνικό ζευγάρι με τον Ματθαίο Γιαννούλη, ενώ τα τελευταία 10 χρόνια δεν σας έχουμε δει να συνεργάζεστε, για ποιο λόγο;

Ολοκληρώθηκε ένας κύκλος, φιλικός από μένα, και ο επαγγελματικός με τεράστιες επιτυχίες. Ο κύκλος έκλεισε και πάμε γι' άλλα. Δεν με πονάει αυτός ο ζωντανός χωρισμός. Έχουμε να μιλήσουμε με τον Ματθαίο Γιαννούλη 10 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στο ΣΚΑΙ: Λουκέτο στο Survivor! Δεν θα γυριστεί το 3

Σε ενδεχόμενη πρόταση θα συνεργαζόσουν μαζί του;

Όχι, δεν θα συνεργαζόμουν μαζί του. Του αφιερώνω ένα δικό μου τραγούδι που έχει γίνει επιτυχία και λέει: «Ούτε "καλημέρα" από δω και πέρα». Μακριά κι αγαπημένοι, σύμφωνα με το "Λοιπόν"

πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share