Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τσιμιτσέλης - Γερονικολού: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Οι αγκαλιές στα μπουζούκια (photos)

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

30 Οκτωβρίου 2018 19:08
Τσιμιτσέλης - Γερονικολού: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Οι αγκαλιές στα μπουζούκια (photos)

Έχουν περάσει εννιά μήνες από το ιστορικό... «νόχι» της Κατερίνας Γερονικολού, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Λίγο πριν από την επέτειο του «Όχι» όμως, έδειξαν πόσο ερωτευμένοι είναι!

O φακός του youweekly.gr τούς "τσάκωσε"… επί το έργον στο πρώτο τραπέζι και τα όσα κατέγραψε δεν περιγράφονται με λόγια...

Είναι γεγονός πως εδώ και περίπου τρεις μήνες έχουν σταματήσει να κρύβονται από τους φωτογράφους, κάνοντας μάλιστα και την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση τον περασμένο Ιούλιο στην παράσταση «Mamma Mia».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεφτίλισε καλεσμένο της on air η Τατιάνα Στεφανίδου: Η απαράδεκτη κίνηση της παρουσιάστριας!

Στη δεύτερή τους, τα έδωσαν όλα... Τι φιλιά και τι αγκαλιές δεν λέγονται, στην πιο διαχυτική τους έξοδο μέχρι σήμερα, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Posidonio και θα συζητηθεί για αρκετό καιρό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση αυτοκτονία στον Alpha!

Δεδομένη είναι η διάθεση του Γιάννη Τσιμιτσέλη να κρατάει χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τη νέα του σχέση, εφόσον έχει αποκτήσει μία κόρη 5 χρόνων, την Εύα, που έχει γίνει «σωστή δεσποινίδα», όπως δήλωσε και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής του «Έλα στη θέση μου» πριν από λίγες μέρες.

Παρ’ όλα αυτά, δεν διστάζει σιγά-σιγά να εκδηλωθεί, δείχνοντας σίγουρος πια για τα βήματά του τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά.

Όλα τα λεφτά λουλούδια...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τους τελείωσε ο Γιώργος Παπαδάκης!

«Στο τρελοκομείο δεν θα πάει ένας, θα μας πάνε και τους δύο», τραγουδούσε από την πίστα ο Πάνος Κιάμος, την ώρα που το ζευγάρι Τσιμιτσέλη – Γερονικολού τα έδινε όλα στο πρώτο τραπέζι.

Highlight της βραδιάς η στιγμή που η πρωταγωνίστρια του «Τατουάζ» πάνω στο τσακίρ κέφι πήρε περίπου δέκα καλάθια με λουλούδια και τα έριξε στον αγαπημένο της.

Ο μεταξύ τους «λουλουδοπόλεμος» κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες, όταν και αποχώρησαν αγκαλιά από το νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share