Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μείναμε άφωνοι με το παιδικό δωμάτιο που ετοιμάζει!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η ηθοποιός!

23 Οκτωβρίου 2018 16:35
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μείναμε άφωνοι με το παιδικό δωμάτιο που ετοιμάζει!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η ηθοποιός!

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή της διανύει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εν αναμονή του δεύτερου παιδιού της.

Η ηθοποιός δεν σταματά να απολαμβάνει στιγμές από την δεύτερη εγκυμοσύνη της, έχοντας συνεχώς στο πλευρό της τον Φώτη Μπερνάντο και την κορούλα τους, Λυδία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 11+1 Διάσημοι Έλληνες που πέθαναν ξαφνικά! Με την 9η "παγώσαμε"!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου περιμένει με ανυπομονησία τον ερχομό της δεύτερης κορούλας της, καρπό του έρωτας τους με τον σύντροφο της,

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το παιδικό δωμάτιο που ετοίμασε. Η τρυφερή μαμά επέλεξε τις αποχρώσεις του ροζ και του φούξια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε κορυφαίος επιχειρηματίας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο!

Στην λεζάντα της φωτογραφίας της έγραψε "Λένε ότι οι έγκυες παθαίνουν μια μανία λίγο πριν τη γέννα και κάνουν συνέχεια δουλειές... Όχι δεν είναι ορμονικό το ζήτημα, είναι γιατί ετοιμάζουν τη «φωλιά» για να υποδεχτούν το καινούριο μέλος της οικογένειας... Στη δική μου περίπτωση: έχω ήδη κάνει γενική, έχω πλύνει κουρτίνες, έχω κάνει χώρο στις ντουλάπες, έχω οργανώσει αποθήκες και συρτάρια και πολλά πολλά άλλα!!!!
Σήμερα έστησα ξανά την αγαπημένη μας κούνια και άπλωσα τα μοσχομυριστά σεντόνια και την κουβερτούλα όλα έβαλα το καινούριο φανταστικό mobile και τώρα περιμένω το μικρό μου να γεμίσει το σπίτι μας χαρά.... ".

πηγή: youweekly.gr
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share