Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αγνώριστη: Το πριν και το μετά της παίκτριας του GNTM που αφαίρεσε τη σιλικόνη!

Άλλος άνθρωπος!

19 Οκτωβρίου 2018 15:08
Αγνώριστη: Το πριν και το μετά της παίκτριας του GNTM που αφαίρεσε τη σιλικόνη!

Όλα όσα είπε σε συνέντευξή της η… «πλαστική» Ηρώ του GNTM έβγαλε τα ψεύτικα χείλη και είναι 3 φορές πιο όμορφη τώρα.

Την γνωρίσαμε μέσα από τις οντισιόν του Next Top Model ωστόσο έμεινε στην μνήμη όλων όχι για καλό λόγο. Η Ηρω Δημητροπούλου προκάλεσε με την εμφάνισή της και κόπηκε χωρίς δεύτερη σκέψη από τους κριτές λόγω των επεμβάσεων που είχε κάνει αν και ήταν νεαρή.

Στη συνέχεια πήρε μέρος στα καλλιστεία όπου αν και ήταν στις φιναλίστ δεν κατάφερε να πάρει κάποιον τίτλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία για την Ελένη Μενεγάκη: Η ψυχολογική πίεση και το ναρκοπέδιο!

Όπως αποκάλυψε μάλιστα στην Ελεονώρα Μελέτη στο διαγωνισμό ομορφιάς είχε αφαιρέσει τα χείλη της, ενώ διέψευσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να αποχωρεί από τον χώρο των καλλιστείων από την πίσω πόρτα κλαίγοντας.

Δείτε την τρομακτική πριν και μετά…

«Έχω κάνει επέμβαση στο στήθος μου και στα χείλη μου. Όταν εμφανίστηκα στα Καλλιστεία αφαίρεσα το υλικό που είχα βάλει στα χείλη μου. Ήθελα να δοκιμάσω, είδα ότι δεν μου ταιριάζει και πήγα και το αφαίρεσα» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν η μητέρα της Αγγελικής Πεπόνη την έψαχνε στην Αγγελική Νικολούλη 8 χρόνια πριν! (video)

Η νεαρή κοπέλα φροντίζει να προκαλεί σε κάθε της δημόσιας τοποθέτηση, έτσι έκανε και το βράδυ της Τετάρτης τονίζοντας ότι υπερτερεί έναντι των άλλων ανθρώπων.

«Δεν θα είμαι αιώνια μοντέλο. Είμαι πολύ έξυπνη, πιστεύω ότι λόγω της μόρφωσής μου, υπερτερώ των άλλων ανθρώπων» σημείωσε τονίζοντας ότι και η μητέρα της είναι αρκετά μορφωμένη.

Όσο για την αρνητική κριτική που εισέπραξε στο Next Top Model σημείωσε: «Δεν πρέπει να ακούμε τη σκληρή κριτική. Πρέπει να είναι κανείς δυναμικός και να προχωράει τη ζωή του.

Εγώ, σαν Ηρώ, βαδίζω με την αξία μου και με τις αρχές που έχω από το σπίτι μου. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι.

Ξέρω ποια είμαι, ξέρω ότι έχω ανθρώπους που με στηρίζουν και με αγαπάνε και είμαι πολύ χαρούμενη. Δεν θα με δει κανείς στεναχωρημένη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share