Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ιωάννα Μπέλλα: O μπαμπάς «βασιλιάς» του κρέατος και ο τραυματισμός που δεν γνώριζε κανείς!

Όλα όσα είπε για τον μπαμπά της και τον τραυματισμό που την καθήλωσε στο κρεβάτι!

1 Οκτωβρίου 2018 16:07
Ιωάννα Μπέλλα: O μπαμπάς «βασιλιάς» του κρέατος και ο τραυματισμός που δεν γνώριζε κανείς!

Όλα όσα είπε για τον μπαμπά της και τον τραυματισμό που την καθήλωσε στο κρεβάτι

Η Ιωάννα Μπέλλα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα τις τελευταίες ημέρες τόσο στα social media όσο και στην τηλεόραση. Ποια είναι όμως η ιστορία της;

H όμορφη καλλονή που δουλεύει ως μοντέλο και έχοντας λάβει μέρος σε αρκετές επιδείξεις μόδας και φωτογραφίσεις μίλησε για την προσωπική της ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές ώρες για τον Γιώργο Παπαδάκη: Η μάχη για την ζωή του!

Μπορεί να την απέρριψαν οι κριτές του GNTM λόγω των αισθητικών παρεμβάσεων στο πρόσωπο της, ωστόσο κατάφερε να "μαγέψει" τους κριτές και τον κόσμο στα Καλλιστεία όπου και κέρδισε τον τίτλο της Star Ellas.

H Ιωάννα Μπέλλα είναι κόρη του "βασιλειά" κρέατος στη Βέροια, καθώς έχει εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος, σφαγείο και περίπου 200 κρεοπωλεία σε όλη την Ελλάδα, μεγαλώνοντας την σαν πριγκίπισσα. "Ο μπαμπάς μου έχει κάνει επίσης δώρο άλογο. Και μάλιστα δυο φορές. Η πρώτη ήταν, στα 12 μου, ένα πόνι, την Ιωάννα Νάνα, που ήταν το παρατσούκλι που με φώναζε. Θυμάμαι ότι ήρθε σπίτι ένα μεσημέρι, μου έκλεισε τα μάτια με ένα μαντήλι, με πήγε στο στάβλο και με έβαλε και κάθισα πάνω της.Ήταν φοβερή έκπληξη. Αν και, λόγω βόλεϊ, δεν ασχολήθηκα πολύ μαζί της. Το δεύτερο ήταν στα 18 μου ένα άλογο, η Μπέλα. Αυτή τη φορά όντως πήγαινα και έκανα ιππασία μαζί της κάθε Κυριακή. Ήταν κάτι που μου χαλάρωνε πολύ» ανέφερε για τα παιδιά της χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος στο Epsilon από τον θάνατο νεαρής γυναίκας: Συγκλονισμένη η Ναταλία Γερμανού!

Όνειρο της σε νεαρή ηλικία να παίξει επαγγελματικό βόλεϊ, ωστόσο έγινε παρελθόν μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό που είχε στο γυμναστήριο όταν σήκωσε βάρη 150 κιλών.

"Λίγες εβδομάδες πριν φύγω, στα πλαίσια της προετοιμασίας με την εθνική ομάδα εφήβων στο Σουφλί, ήμασταν στο γυμναστήριο μαζί με το αντρικό τμήμα και κάναμε βάρη. Ο προπονητής μου έλειπε. Κάποιος μου έβαλε στοίχημα ότι δεν μπορώ να σηκώσω 150 κιλά στη μπάρα. Το δοκίμασα. Και στη δεύτερη επανάληψη ακούστηκε ένα κρακ και έπεσα κάτω. Έπαθα σπονδυλολίσθηση και ράγισμα στην λεκάνη. Τους επόμενους πέντε μήνες τους πέρασα στο κρεβάτι μιας κλινικής στη Θεσσαλονίκη, ανήμπορη να περπατήσω»" ανέφερε η ίδια.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share