Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019

Ο Ορέστης Τζιόβας απαντάει για πρώτη φορά εάν είναι έγκυος η σύζυγος του!

Τι συμβαίνει τελικά;

23 Σεπτεμβρίου 2018 11:23
Ο Ορέστης Τζιόβας απαντάει για πρώτη φορά εάν είναι έγκυος η σύζυγος του!

Όσα είπε σε συνέντευξη του!

Τα σκαλιά του δημαρχείου της Αθήνας ανέβηκε περιχαρής ο Ορέστης Τσιόβας, πριν από μερικές ημέρες, μαζί με τη δικηγόρο Κατερίνα Φλώρου.

Όπως αναφέρεται στην Real life, ο γνωστός ηθοποιός, για το οποίο μόλις πριν από λίγες εβδομάδες είχε διαρρεύσει η είδηση του χωρισμού του από την Ηρώ Μουντάκη, εξέπληξε ευχάριστα τον κοινωνικό του περίγυρο με την ξαφνική του απόφαση να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή και να αφοσιωθεί στην Κατερίνα του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο «μικροσκόπιο» των αρχών το βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα ληστείας στην Ομόνοια!

"Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο, θα ακολουθήσει όμως και θρησκευτικός. Ήταν επιλογή μας να κρατήσουμε για εμάς τον γάμο μας, Ουσιαστικά, δεν το γνώριζαν ούτε οι γονείς μας, στους οποίους σκοπεύαμε να το ανακοινώσουμε μετά την έξοδο μας από το δημαρχείο, κάτι που άλλαξε λόγω της "διαρροής" στα media", δήλωσε στη Realnews ο ηθοποιός και συνέχισε : "Δεν τους ανακοινώσαμε την πρόθεση μας να παντρευτούμε γιατί συνέβησαν όλα τόσο γρήγορα που θα απορούσαν για την άμεση απόφαση μας θα μας πρότειναν να το ξανασκεφτούμε"

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο νοσοκομείο ο Δήμος Βερύκιος!

Και επειδή πολλοί αναρωτήθηκαν αν η επίσπευση του πολιτικού γάμου του ζευγαριού κρύβει πιθανή εγκυμοσύνη της νύφης, ο Ορ. Τζιόβας έσπευσε να ξεκαθαρίσει: "" Όχι δεν είναι έγκυος η Κατερίνα".Σύμφωνα με άτομα από το φιλικό του περιβάλλον, ο Ορέστης και η Κατερίνα γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών και ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος, μάλιστα ο Ορέστης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του ενώ απολάμβαναν χαλαρές στιγμές στην Ιταλία.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share