Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δέσποινα Βανδή: Χαλαρές στιγμές για την τραγουδίστρια στο παζάρι της Κωνσταντινούπολης!

Η Δέσποινα Βανδή κάνει τις αγορές της στην Κωνσταντινούπολη!

19 Σεπτεμβρίου 2018 14:00
Δέσποινα Βανδή: Χαλαρές στιγμές για την τραγουδίστρια στο παζάρι της Κωνσταντινούπολης!

Η Δέσποινα Βανδή κάνει τις αγορές της στην Κωνσταντινούπολη!

Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή για συναυλία και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να επιδοθεί και στο αγαπημένο σπορ των γυναικών, που δεν είναι άλλο από το shopping therapy!

Η γνωστή τραγουδίστρια "πέταξε" στη γειτονική χώρα μαζί με τον Ντέμη Νικολαϊδη και μια ομάδα συνεργατών της προκειμένου να δώσει μια συναυλία και παράλληλα έκανε τις αγορές της, αφού -ως γνωστόν- στην Πόλη τα πάντα είναι πιο φτηνά από την Aθήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση βόμβα: "Λουκέτο" στο μεγαλύτερο κανάλι της χώρας!

Ο φακός της "Espresso" εντόπισε την καλλιτέχνιδα στο τεράστιο παζάρι της Κωνσταντινούπολης, το Grand Bazaar. Συνοδευόμενη από συνεργάτη της, πιθανότητα στιλίστα, καθώς της έλεγε τη γνώμη του σε οτιδήποτε κι αν κοιτούσε, η Δέσποινα γύρισε δύο τρία μαγαζιά, μέχρι που έπεσε πάνω σε έναν συμπατριώτη της από την καβάλα, ονόματι Μιχάλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor διαρροή: Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Σάκη Τανιμανίδη!

Ενθουσιασμένη, η τραγουδίστρια μίλησε για λίγο μαζί του και πληροφορήθηκε ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά θυμάται τα πάντα με αγάπη την ιδιαίτερη πατρίδα του. Φεύγοντας από το κατάστημα του, η Βανδή κρατούσε στα χέρια της μια μικρή τσάντα που ψώνησε από εκεί.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share