Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η ιστορίας μιας αγάπης! Ποιο πασίγνωστο μοντέλο "γέμισε" με καρδούλες το Instagram; (photo)

O λόγος για την...

14 Σεπτεμβρίου 2018 16:36
Η ιστορίας μιας αγάπης! Ποιο πασίγνωστο μοντέλο

Γέμισε... καρδούλες και έρωτα το Instagram! Η πιο γλυκιά ανάρτηση που έχουμε διαβάσει ήρθε από την πανέμορφη Έλσα Τόλη.

Το πρώην μοντέλο, που πλέον κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες στις οποίες...

...αποτυπώνεται ξεκάθαρα το πόσο ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του συζύγου της και πόσο απολαμβάνει τις οικογενειακές στιγμές στην αγκαλιά του μαζί με τα παιδιά τους.

Η πανέμορφη Έλσα, μέσω της ανάρτησης αυτής αποκάλυψε και πως έγινε η πρώτη γνωριμία με τον σύζυγο της. Ποια ήταν η στιγμή εκείνη που ο έρωτας της... χτύπησε την πόρτα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Του Τιμίου Σταυρού: Γιατί νηστεύουμε από λάδι;

"Αγαπημένοι μου φίλοι... κολλητοί γνωστοί και άγνωστοι...θα ήθελα να σας διηγηθώ μια ιστορία..μια ιστορία αγάπης!!! Ήταν ένα βράδυ Σεπτεμβρίου από αυτά στο τέλος του καλοκαιριού που έχεις βαρεθεί να βγαίνεις και με μισή καρδιά σε ξεσηκώνει η κολλητή σου...ε λοιπόν η ιστορία έδειξε πως καμία φορά πρέπει να ξεσηκωθούμε από τον καναπέ γιατί που ξέρεις μπορεί αυτό το βράδυ να αλλάξει την πορεία της ζωής σάς...έτσι λοιπόν ένα βράδυ Τετάρτης εκεί καθισμένη σε ένα σκαμπό να μετράω λεπτά για να γυρίσω στο σπίτι μου εμφανίζεται μπροστά μου ενα ομορφόπαιδο...από αυτά που τα κορίτσια σκουντιουνται και χαζογελανε... φυσικά ούσα πολύ σκληρό καρύδι τότε δεν έδωσα σημασία...αν και τα βλέμματα έδιναν και έπαιρναν...με αποτέλεσμα φυσικά να σηκωθώ από εκείνο το σκαμπό που καθόμουν με τόση βαρεμάρα και μέσα σε λίγη ώρα να χτυπάνε πεταλούδες στην καρδιά μου...Ε ναι ομολόγω έρωτας με την πρώτη ματιά...ήταν 14 Σεπτεμβρίου του 2006...δεν πέρναγε λεπτό να μην σκέφτομαι αυτό το βλέμμα να μην είναι η πρώτη μου σκέψη το πρωί και η τελευταία το βράδυ...ναι ναι όντως..ως και σήμερα που μετράμε 12 ολόκληρα χρόνια μαζι...με τα πάνω μας και τα κάτω μας αλλά μαζί...και με δύο σπουδαίους σταθμούς την πριγκίπισσα μας και φυσικά τον πρίγκιπα...ναι ναι δεν ξεχνώ ( ρουλη, Σούλα, Φρουλη) ... νιώθω ευλογημένη που ζω σε μια εποχή που όλα έχουν χάσει κάθε ρομαντισμό και εγώ είμαι σε ένα σύννεφο δικό μου και ζω τον έρωτα και μετά από τόσα χρόνια και τόσα σκαμπανεβάσματα ...και το μυστικό είναι η αγάπη.. να μην τα παρατάτε όχι.. "οτι δεν λύνεται δεν κόβεται " πρέπει να παλέψει κάνεις για την αγάπη την οικογένεια τις σχέσεις συντροφικές και φιλικες..και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει...και θα νιώσετε πιο δυνατοί όταν θα βγείτε από μια δοκιμασία...ναι θα πείτε τα καταφέραμε καρδιά μου... 12 και προχωράμε καρδιά μου!!! Σ αγαπώ @tolinos11 ...μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου!!! #happyanniversary" έγραψε με αφορμή τα 12 χρόνια που είναι μαζί και το Instagram "έλιωσε"!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν χάλασαν οι σχέσεις μας...": Πήρε θέση ο Σάκης Τανιμανίδης για την απουσία του Μαυρίδη από τον γάμο του!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share