Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Δεν χάλασαν οι σχέσεις μας...": Πήρε θέση ο Σάκης Τανιμανίδης για την απουσία του Μαυρίδη από τον γάμο του!

Ρωτήθηκε για τις λαμπερές... απουσίες από τον γάμο του ο Τανιμανίδης και έδωσε την απάντησή του!

14 Σεπτεμβρίου 2018 15:54

Το φινάλε της όποιας σχέσης Σάκη Τανιμανίδη – Γιώργου Μαυρίδη έχει γραφτεί μήνες πριν, ωστόσο μετά τον γάμο του παρουσιαστή του «Survivor» μπήκε και επίσημα τέλος ακόμα και στις τυπικές τους σχέσεις.

Μετά τη δημόσια παραδοχή του Μαυρίδη ότι ο πρώην κολλητός του δεν τον κάλεσε στον γάμο του και τα unfollow που ακολούθησαν, σειρά είχαν τα νέα σχόλια του Σάκη που… άφηναν εκτός τον Μαυρίδη.

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής «Splash» για τις ηχηρές απουσίες από τον γάμο του με τη Χριστίνα Μπόμπα, εκείνο επέλεξε να μιλήσει καθαρά και μόνο για αυτή του Τούρκου παραγωγού Acun Ilicali, η οποία ήταν και το θέμα των τελευταίων ημερών.

Αρκέστηκε να πει πως «πολλοί έλειψαν», επέλεξε όμως να μην δώσει καμία συνέχεια στο θέμα με τον πρώην φίλο του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απόλυτη κίνηση ματ για το Mega: Μεγάλο "μπαμ" στο κανάλι!

«Ο Acun δεν ήρθε. Δεν ήρθε ο Acun, δεν ήρθε και ο ξάδελφος μου ο Παναγιώτης επίσης. Καλά τα πάμε και με τον Παναγιώτη, δεν χάλασαν οι σχέσεις μας που δεν ήρθε. Πολλοί στο γάμο μας. Όπως πολλοί άνθρωποι δεν πηγαίνουν σε γάμους. Καταλαβαίνω που το πας, είναι ερώτηση παγίδα και αυτή. Όλα μια χαρά», δήλωσε on camera, με το κοινό να κάνει λόγο για απάντηση που σκοπό είχε να… απαξιώσει τον Γιώργο Μαυρίδη.

Όπως και να έχει, η μεταξύ τους κόντρα δεν έχει λήξει παρά το γεγονός πως οι σχέσεις τους είναι ανύπαρκτες εδώ και πολύ καιρό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share