Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το παραδέχτηκε! Η αποκάλυψη της Μπέττυ Μαγγίρα για την αλλαγή της ηλικίας της

Όσα είπε σε συνέντευξή της

9 Σεπτεμβρίου 2018 15:00
Το παραδέχτηκε! Η αποκάλυψη της Μπέττυ Μαγγίρα για την αλλαγή της ηλικίας της

Το χιούμορ της απίστευτο, είναι ακομπλεξάριστη και για αυτό δεν διστάζει να δηλώσει ότι απλά... έχει αλλάξει την ηλικία της!

Που; Μα φυσικά στον μαγικό κόσμο του Internet!

Ολα ξεκίνησαν όταν διαπίστωσε ότι αναγραφόταν λάθος η ηλικία της και έτσι, έβαλε τον σύζυγό της να το διορθώσει και αφού μπήκε στον κόπο την... πείραξε και λίγο!

«Ήταν λάθος. Εσύ άμα έμπαινες μέσα και σε έδειχνε μεγαλύτερο δεν θα αισθανόσουν κάπως; Και είμαι και γυναίκα. Δεν ήταν και ένα – δύο, ήταν πέντε. Μη σου πω και παραπάνω, δεν θυμάμαι. Αφού μπήκα και το έκανα, έπρεπε και να «τσιμπήσω» και κάτι παραπάνω, να το βάλω λίγο πιο κάτω. Δεν ξέρω πως, ο άντρας μου το έκανε. Σε αυτά είναι φοβερός» είπε στην κάμερα του Happy Day η Μπέττυ Μαγγίρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φαίη Σκορδά: Ο μισθός των 300 ευρώ και οι άγνωστες ερωτικές της σχέσεις! Με ποιους τα "είχε", εκτός του Γιώργου Λιάγκα;

Η ίδια στο παρελθόν έχει δηλώσει στο παρελθόν σε συνέντευξη της στο περιοδικό People πως δεν της αρέσει να λέει την ηλικία της…«Δεν μου αρέσει να τη λέω γιατί με σοκάρουν οι αριθμοί, όχι επειδή είναι μικροί ή μεγάλοι, αλλά γιατί με κάνουν να συνειδητοποιώ πως ο χρόνος μου τελειώνει και δεν θα προλάβω να κάνω αυτά που έχω σκεφτεί και ονειρευτεί».

Η ίδια εξάλλου έχει σοκαριστεί αρκετές φορές από δημοσιεύματα που αναφέρουν λάθος την ηλικία της.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share