Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη: Αυτοί πιάστηκαν στα "πράσα" σε δωμάτιο στον γάμο Τανιμανίδη - Μπόμπα!

Και προσοχή, δεν είναι ζευγάρι!

5 Σεπτεμβρίου 2018 11:07
Αποκάλυψη: Αυτοί πιάστηκαν στα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγη ώρα το ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα, δύο φίλοι του ζευγαριού πιάστηκαν στα "πράσα"!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα Espresso, ένας άνδρας και μια γυναίκα που δεν είναι ζευγάρι! Ή τουλάχιστον έτσι δηλώνουν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απάντησε στον Μαυρίδη ο Τανιμανίδης: Δύο πρώην κολλητοί σε πόλεμο!

Βούιξε η Σίφνος από όσα έγιναν με δυο καλεσμένους των νεονύμφων που βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κυκλαδίτικο νησί για να ευχηθούν βίον ανθρόσπαρτον στον παρουσιαστή και στη γυναίκα της καρδιάς του! Οι πρωταγωνιστές του πικάντικου παρασκηνίου είναι πασίγνωστοι στο τηλεοπτικό κοινό!

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εφημερίδας εκείνος είναι πασίγνωστος παίκτης από το Survivor 1 και εκείνη διάσημη παρουσιάστρια! Επειδή ωστόσο το ρεπορτάζ δεν είναι δικό μας και δεν μπορούμε να αναφέρουμε ονόματα χωρίς αποδείξεις, εμείς στο Athensmagazine.gr θα το πάμε ένα βήμα παρακάτω!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στον γάμο Τανιμανίδη - Μπόμπα: Ποιους "τσάκωσε" η καμαριέρα στο κρεβάτι;

Δεν θέλει πολύ μυαλό να καταλάβεις ποιος παίκτης του Survivor 1 τον ήθελαν ζευγάρι με πασίγνωστη παρουσιάστρια! Λίγο να ψάξεις στο ίντερνετ θα το βρεις, ακόμα και αν δεν το έχεις ακούσει! Και για να σας βοηθήσουμε! Εκείνος ήταν ο αγαπημένος παίκτης από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι! Εκείνη; Λίγο μεγαλύτερή του! Δεν πάει κάπου το μυαλό σας;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share