Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απάντησε στον Μαυρίδη ο Τανιμανίδης: Δύο πρώην κολλητοί σε πόλεμο!

Πιο... εχθροί από ποτέ!

5 Σεπτεμβρίου 2018 10:49
Απάντησε στον Μαυρίδη ο Τανιμανίδης: Δύο πρώην κολλητοί σε πόλεμο!

Δίχως τέλος η κόντρα Σάκη Τανιμανίδη – Γιώργου Μαυρίδη μετά τον ξαφνικό τους τηλεοπτικό «χωρισμό». Οι δύο πρώην κολλητοί φίλοι αποδεικνύεται πως πλέον δεν έχουν ούτε τυπικές σχέσεις, με το γεγονός πως ο Σάκης δεν κάλεσε τον πρώην φίλο του στον γάμο του με τη Χριστίνα Μπόμπα να μην μένει ασχολίαστο.

Μετά τα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε η απουσία του Μαυρίδη από τον γάμο και την απάντηση του πρώτου ότι απλά δεν… τον κάλεσαν, η κόντρα πήρε νέες διαστάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" στην αγορά: Κυκλοφορεί ξανά ιστορική εφημερίδα!

Το πρώην παρεάκι «έσπασε» για τα καλά, με τους Γιώργο Μαυρίδη, Γιώργο Λέντζα και Νίκο Αναδιώτη να κάνουν unfollow τον Σάκη, όπως άλλωστε έκανε κι εκείνος με μόνη εξαίρεση τον Λέντζα.

Φαίνεται πως οι σχέσεις των πάλαι ποτέ κολλητών ψυχράθηκαν εντελώς και πλέον τίποτα δεν μπορεί να τους φέρει κοντά, με τους χρήστες του διαδικτύου να ρίχνουν λάδι στη φωτιά με σχόλια – φωτιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στον γάμο Τανιμανίδη - Μπόμπα: Ποιους "τσάκωσε" η καμαριέρα στο κρεβάτι;

Την ίδια ώρα, μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει τους πραγματικούς λόγους που οι δυο τους απομακρύνθηκαν στο απόγειο της επιτυχίας τους. Το μόνο βέβαιο, είναι πως η όποια μεταξύ τους σχέση αποτελεί πλέον παρελθόν…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share