Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη: Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία!

Πιο ερωτευμένη από ποτέ!

5 Σεπτεμβρίου 2018 08:47
Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη: Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία!

Ο έρωτας φαίνεται πως χτύπησε και πάλι την πόρτα της Μαρίας Ηλιάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια με το ξεχωριστό στυλ ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από τις διακοπές της με το νέο της αγαπημένο και τα σχόλια πήραν «φωτιά».

Αν και άνθρωπος χαμηλών τόνων, που προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε να μοιραστεί ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο από το καλοκαίρι με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αν και δεν αποκάλυψε ποιος είναι ο αγαπημένος της, τα τελευταία δημοσιεύματα την θέλουν να είναι ερωτευμένη με τον γοητευτικό Στέλιο Μανουσάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στα Γιαννιτσά: 37χρονος σκότωσε την γιαγιά της ερωμένης του! - Ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο στο κεφάλι!

Ο γοητευτικός γυναικολόγος από τα Χανιά που δραστηριοποιείται, επίσης, και στον ξενοδοχειακό κλάδο, πέρασε το φετινό καλοκαίρι με την Μαρία Ηλιάκη, όπως διαβάσαμε πρόσφατα και στο «ΟΚ!», με την παρουσιάστρια να είναι στα καλύτερά της.

Η αλήθεια είναι πως και οι δυο τους ανέβασαν στα social media φωτογραφίες από τις διακοπές, αλλά αυτήν τη φορά δημοσιοποιήθηκε η πρώτη κοινή τους φωτογραφία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (05/09) από την Άντα Λεούση!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share