Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νίκος Βέρτης: Μπλεξίματα για τον τραγουδιστή! - Το δικαστήριο και η δικαίωση!

Τι συνέβη;

29 Αυγούστου 2018 12:34
Νίκος Βέρτης: Μπλεξίματα για τον τραγουδιστή! - Το δικαστήριο και η δικαίωση!

Δικαστική δικαίωση για το «Όραμα»!

Η Δικαιοσύνη απεφάνθη κι έτσι μετά την αθώωση του προσωρινά υπεύθυνου της επιχείρησης την Πέμπτη από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ματαιώθηκε το «σφράγισμα» με το οποίο απειλείτο το κέντρο διασκέδασης της επιχείρησης «Όραμα - The Music Show», στο οποίο εμφανίζεται από τις 10 Αυγούστου ο δημοφιλής καλλιτέχνης Νίκος Βέρτης, καθώς έγιναν δεκτές οι νομικές θέσεις της. Διαβάστε παρακάτω...

Έτσι, οι επιτυχημένες εμφανίσεις του συνεχίζονται κανονικά κάθε Παρασκευή και Σάββατο, σε ένα μαγαζί που σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το προηγούμενο διήμερο ήταν ασφυκτικά γεμάτο, παρά τη δυσφήμηση που υπέστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα: Αυτή είναι η αιτία της πυρκαγιάς στο πλοίο "Ελευθέριος Βενιζέλος"!

Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, η επιχείρηση που απασχολεί 140 εργαζόμενους, τηρεί κάθε κανόνα νομιμότητας σε ότι αφορά την δήλωση προσωπικού και εισπράξεων και καταβάλλει κανονικά τους φόρους και τις εισφορές που της αναλογούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο: Βρέθηκε ζωντανός ο αγνοούμενος φαντάρος!

Το «Οrama The Music Show» ανήκει σε ένα από τα πιο καταξιωμένα κέντρα διασκεδάσεως της Ελλάδας πού μπορούν να φιλοξενήσουν φαντασμαγορικά σκηνικά, κορυφαίο ήχο και φωτισμό, που υποστηρίζονται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε το θέαμα που προσφέρεται να μην υστερεί σε τίποτε από αυτό που απόλαυσε ο κόσμος στο «YTON» στην Αθήνα.

Πηγή: protothema.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share