Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λιώσαμε! Η Αθηναΐς Νέγκα μας συστήνει τα δυο της παιδάκια! - Το κείμενο που πρέπει να διαβάσετε

Η δημοσίευση στα social media

22 Αυγούστου 2018 18:50
Λιώσαμε! Η Αθηναΐς Νέγκα μας συστήνει τα δυο της παιδάκια! - Το κείμενο που πρέπει να διαβάσετε

Η Αθηναΐς Νέγκα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, μια πολύ τρυφερή φωτογραφία!

Η παρουσιάστρια, που Epsilon ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της εκπομπής - Κουζίνα για... δύο - ενώ ας συστήνει για πρώτη φορά τα δύο της παιδάκια!

Η ίδια, έγραψε ένα κείμενο που μιλάει για όλους και για όλα! Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε για την μητρότητα, τον σύζυγό της Γιάννη, που όπως γράφει θα του έδινε " Τη «χρυσή μπάλα» κ ενα εκατομμύριο πριμ!", αλλά και για την δημοσιογραφία!

Δείτε την ανάρτηση:

πέρα απο την εντύπωση που δίνουν οι φωτο, η ζωή με 2 παιδιά-οπως πολλοί γνωρίζετε δεν ειναι εύκολη .

υπαρχουν λίγες στιγμές οπως αυτή κ πολλες τρομακτικές δυσκολίες που αν συνεχίσουν θα αρχίσει εκτός απο το brain drain και το family drain κ ολοι με οικογενειες θα τρέχουμε στην Αυστραλία να πλύνουμε πιάτα .
Επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας αφορά: Ποιοι δικαιούστε επίδομα έως και 210 ευρώ τον μήνα;

2. δεν πιστευω πως τα παιδια χρειαζεται να τα κρύβουμε. δεν ειμαι τοσο διάσημη ισως κ δεν φοβάμαι πως θα τρέξουν παπαράτσι στα σχολεία τους .δημοσιευώ φωτο γιατι η δημοσιότητα τους δεν διαφέρει απο το να κάτσω στο κέντρο μιας πλατείας κ να μας δουν οι περαστικοί. Το άχαρο με το instagram ειναι το «μετα»,το είδος της σημερινής δημοσιογραφίας που ασχολείται με την αναδημοσίευση -κ δεν εχει καταλάβει τι εχει πλέον αξία κ τι οχι -ειναι παγκόσμιο το πρόβλημα οχι ελληνικό κ σαφως δεν ειναι ολα τα posts «είδηση» .
Απο την πλευρά των συναδέλφων,ειναι δύσκολο να γεμίσεις κοινωνικά κ gossip με το πολυ μικρό ελληνικό Star system. Ωστοσο κάποια πράγματα πρεπει απλα να τα ανεβάζουμε «γιατι ετσι μας ήρθε»-δεν αναπαράγονται ολα τα αστειάκια καλα ή κρύα, δεν ειναι όλες οι φωτο να τις πάρουν τα site .
εκτός απο την αμηχανία, η gossip δημοσιογραφία μαστίζεται κ απο βαρεμάρα. Εχουμε γίνει φρικτά βαρετοί ολοι εξ αιτιας της πληκτικής αναπαραγωγής μας.
Δεν μπορουμε -ειναι η άποψη μου -να σερβίρουμε στον τηλεθεατή διαρκώς κάθε μπαρουφιτσα, κάθε post με μαγιό διότι φωνάζει «χεστηκαμε πού πήγε η τάδε διακοπές» και η τάδε δεν φταίει γιατι «ανέβασε»χωρίς πάντα να εχει την διάθεση το θέμα να γίνει μεγαλύτερο αλλα επειδη κατι ήθελε να πει σ αυτούς που έχουν το ενδιαφέρον κ την παρακολουθούν .
Επιστρεφω στο οικογενειακό ..
3. οι λίγες στιγμές «σχεδόν ευτυχίας» που σας έλεγα, στην ξεχειλισμένη απο υποχρεώσεις ,αστάθεια κ δύσκολες επιλογές ζωη μου, θα ηταν ανέφικτες χωρίς την ιώβια υπομονή του Γιάννη που μαζί με το μωρό ,διαχειρίζεται την μεγάλη κόρη μου, τα προβλήματα μου κ εμενα .τα καταφέρνει ,δέχεται κ την πλάκα -δεν ξερω κανέναν πιο ήρωα. μεγαλο ευχαριστω κ στην μεγάλη κόρη μου ,αν υπήρχε παγκόσμιο βραβείο «καλής αδερφής» θα της άξιζε .στον συζυγο θα έδινα «χρυσή μπάλα» κ ενα εκατομμύριο πριμ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολες ώρες για τον Στέλιο Κρητικό!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share