Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βόμβα: Επιστρέφει στο μπάσκετ ο Χρήστος Χολίδης!

Με ποια ομάδα συμφώνησε;

19 Αυγούστου 2018 17:42
Βόμβα: Επιστρέφει στο μπάσκετ ο Χρήστος Χολίδης!

Αφήνει το μικρόφωνο και πιάνει τη μπάλα το μπάσκετ ο Χρήστος Χολίδης!

Ο τραγουδιστής επιστρέφει στη δράση αφού συμφώνησε με τον Πόλις Καλλιθέας και θα ενισχύσει την ομάδα στην προσπάθεια πρωταθλητισμού που θα κάνει στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ.

Η λατρεία του για το μπάσκετ δεν σταμάτησε ποτέ και ας είναι ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές με φανατικούς θαυμαστές!

Ο 39χρονος τραγουδιστής δέχτηκε την... πρόκληση και θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας "Πόλις Καλλιθέας", με τον οποίο έδωσε τα χέρα, για να αποτελέσει άλλη μία σημαντική του κίνηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος: Πέθανε η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά!

Η ομάδα, άλλωστε, έχει βλέψεις πρωταθλητισμού στην επόμενη Β’ ΕΣΚΑΝΑ και μία ακόμη λύση στην περιφέρεια της προστίθεται, με την απόκτηση του πολύπειρου φόργουορντ, ο οποίος είχε ως τελευταίο του σταθμό την Ευράλη.

Φυσικά, ο ίδιος έχει βιώσει εξαιρετικές στιγμές με το Αιγάλεω σε Β’ και Γ’ Εθνική, έχοντας αρχίσει την καριέρα του στον Μελά Αγίου Ελευθερίου, ενώ έχει φορέσει και τα χρώματα του ΠΑΟΚ.

Το 2003 ο τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει "στροφή" στην καριέρα του και ασχολήθηκε με το μοντέλιγνκ και την παρουσίαση. Αλλά τελικά οι μεγάλες του αγάπες τον κέρδισαν... Το τραγούδι και η πορτοκαλί "θεά" πάντα θα έχουν μια θέση στην καρδιά του!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share