Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λάκης Λαζόπουλος: Στιγμές ηρεμίας στον τάφο του Άγιου Παϊσίου!

Το "άγγιγμα ψυχής" του Άγιου Παϊσίου που τον έστειλε στον τάφο για ασπασμό...

17 Αυγούστου 2018 10:21
Λάκης Λαζόπουλος: Στιγμές ηρεμίας στον τάφο του  Άγιου Παϊσίου!

Ο Λάκης Λαζόπουλος προσκύνησε στον τάφο του θαυματουργού Αγίου Παϊσίου

"Αγάπη και ταπείνωση, σ'αυτή τη συχνότητα εργάζεται ο Θεός" είχε πει ο άγιος Παΐσιος.

Λόγια που τρύπωσαν βαθιά μέσα στην καρδιά του Λάκη Λαζόπουλου όταν προσκύνησε την εικόνα του κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο Περιβόλι της Παναγίας μας, στο Άγιον Όρος και πληροφορήθηκε από τους μοναχούς λεπτομέρειες για τον ιερό βίο του.

Έκτοτε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ανάμεσα σε δεκάδες παραστάσεις ανά την Ελλάδα με τους "Βάτραχους" του Αριστοφάνη, όπου εισπράττει την αμέριστη αγάπη και αποδοχή του κοινού, ο δημοφιλής καλλιτέχνης επεξεργαζόταν στο μυαλό του μια και μόνη επιθυμία του, την οποία έκανε τελικά πραγματικότητα μέσα στο "μικρό Πάσχα" του καλοκαιριού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝΤ1: Η νέα σειρά που ετοιμάζεται να γυριστεί στη Μεσσηνία και θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση στα ύψη!

Ο Λάκης Λαζόπουλος βρήκε τον χρόνο και ανέβηκε στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, για να προσευχηθεί και να ασπαστεί τον τάφο του θαυματουργού και θεραπευτή γέροντα Παΐσίου, του νεότερου αγίου της Ορθοδοξίας μας κατά τον 20ο αιώνα.

Μάλιστα περίμενε στωικά στην ουρά, μέσα σε πλήθος πιστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για να προσκυνήσει τον λιτό τάφο του φωτεινού ποιμένα της χριστιανοσύνης, ο οποίος αφιερώθηκε στη Θεοτόκο και στον μοναχισμό, αλλά τάφηκε όπως ήταν η επιθυμία του, στο γυναικείο μοναστήρι της Σουρωτής για να μπορεί να δίνει την ευλογία του σε όλο τον κόσμος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (17/08) από την Άντα Λεούση!

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Espresso ο Λάκης Λαζόπουλος φαίνεται να ασπάζεται τον τάφο του Αγίου Παΐσίου αλλά και τα λείψανα του αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη που βρίσκονται στο καθολικό της μονής.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share