Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Μάθιου Πέρι! Στην εντατική ο Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια»!

Στην εντατική ο Μάθιου Πέρι, ο Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια»!

8 Αυγούστου 2018 13:48
Δύσκολες ώρες για τον Μάθιου Πέρι! Στην εντατική ο Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια»!

Στην εντατική ο Μάθιου Πέρι, ο Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια»!

Το Χόλιγουντ και η διασημότητα δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Ο συνδυασμός αυτών των δύο έχουν οδηγήσει πολλούς ηθοποιούς σε απόγνωση και εξαρτήσεις. Ο Μάθιου Πέρι είναι μια τέτοια περίπτωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Νεκρός στα 28 του χρόνια παγκόσμιος πρωταθλητής!

Όλα ξεκίνησαν όταν χρειάστηκε να του χορηγηθεί ποσότητα φαρμάκων για θεραπευτικούς λόγους, μετά από ένα ατύχημα με το τζετ-σκι, το 1997. «Με έκαναν τόσο καλά, όσο δεν είχα νιώσει ποτέ» δήλωσε. Ο εθισμός ήταν το αμέσως επόμενο βήμα. Έχει περάσει τρεις ολόκληρους κύκλους από τα Φιλαράκια, τα οποία δε θυμάται καν, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος. Ο Τσάντλερ Μπιγκ δεν ήταν πάντοτε «παρών». Ωστόσο, ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν πήγε μεθυσμένος στα γυρίσματα, παρόλο που στην προσωπική του ζωή δεν ήταν ποτέ νηφάλιος.

Οι αποτοξινώσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, με σοβαρές δηλώσεις κάθε φορά από τον ίδιο, ότι αυτή ήταν η τελευταία προσπάθεια. Ποτέ όμως δε στάθηκε τόσο δυνατός ώστε να τα καταφέρει να μείνει μακριά από τις εξαρτήσεις του, για καιρό.


Η νέα μάχη και η τραχειοτομή
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του RadarOnline.com ο 48χρονος πρώην σταρ από τα «Φιλαράκια» μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Los Angeles εσπευσμένα από την κλινική αποτοξίνωσης που τον φιλοξενούσε με σοβαρούς πόνους στο στομάχι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίκα Βαγιάνη - Πόπη Τσαπανίδου: Πώς από συμπαρουσιάστριες έγιναν δύο...άγνωστες! Αυτός είναι ο λόγος που έπαψαν να έχουν επαφές!

Οι γιατροί προχώρησαν σε τραχειοτομή για να βοηθήσουν τον ηθοποιό να αναπνεύσει και μετά από επιπλοκές ο Perry μεταφέρθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας διαφορετικής κλινικής στο Los Angeles όπου παραμένει μέχρι και σήμερα.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share