Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λιώσαμε! Η τρυφερή ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη με την κόρη του από τις διακοπές

Στιγμές πατέρα και κόρης...

1 Αυγούστου 2018 14:29
Λιώσαμε! Η τρυφερή ανάρτηση του Γιάννη Αϊβάζη με την κόρη του από τις διακοπές

Είναι γνωστό πως ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου έχουν δημιουργήσει μια από τις πιο αγαπημένες οικογένειες της ελληνικής showbiz.

Ο Έλληνας ηθοποιός δεν διστάζει κατά καιρούς να μοιράζεται με τους followers του στα social media στιγμές από την καθημερινότητα της οικογένειάς του και η καινούργια του δημοσίευση μας έκανε πραγματικά να την ζηλέψουμε!

Ο Γιάννης Αϊβάζης κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις βρέθηκε στη Σαντορίνη με την οικογένειά του για να απολεύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρή η κατάσταση του Άκη Σακελλαρίου! Βρίσκεται στη ΜΕΘ - Όλες οι εξελίξεις της υγείας του!

Ο αγαπημένος ηθοποιός σαν κλασικός μπαμπάς που έχει αδυναμία στην κόρη του, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τον ίδιο και την κόρη του, Ισμήνη.

Πατέρας και κόρη εμφανίζονται να ανεβαίνουν κάποια σκαλιά στο νησί και το μήνυμα του ηθοποιού προς την κόρη του μας κάνει πραγματικά να ζηλεύουμε την στενή σχέση που έχουν μεταξύ τους. Ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: "Απλά ακολούθησε τα βήματα σου και ποτέ δεν θα χαθείς".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική ειρωνεία: Οι φωτογραφίες της αδερφής του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη με τον Ηλία Ψινάκη πριν την πυρκαγιά στο Μάτι!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share