Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται! "Έπαθα κατάθλιψη γιατί..."

Ο λόγος για την...

27 Ιουλίου 2018 13:44
Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται!

Η τραγουδίστρια μίλησε για τις εποχές που δεν ένιωθε καλά με τον εαυτό της λόγω των περιττών κιλών: «Πήγαινα σε ερημικές παραλίες μη τυχών και με δει κανείς. Ντρεπόμουν για τον εαυτό μου, είχα πάθει κατάθλιψη.»

Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου, που έδωσε συνέντευξη στο Down Town και εξομολογήθηκε τα πάντα με αφοπλιστική ειλικρίνεια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις με τις δίδυμες αδελφές: Τι συνέβη στο νεκροτομείο με το DNA;

Η Έλλη είπε συγκεκριμένα: "Θυμάμαι να μου κλείνουν τις πόρτες παντού. Πήγαινα σε ερημικές παραλίες για να κάνω μπάνιο μόνη μου, μην τυχόν και με δει κανείς. Δεν μπορούσα να ντυθώ όπως ήθελα, δεν έβγαζα τα μπράτσα μου έξω, δεν μου έκανε κανένα από τα ρούχα μου. Έμπαινα στα δοκιμαστήρια να δοκιμάσω μαγιό και έφευγα κλαίγοντας, γιατί δεν ήθελα να δω τον εαυτό μου στο καθρέφτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άθλια κομματόσκυλα και κανάλια που ζητιανεύουν ψήφους πάνω στα συντρίμμια πριν καν αναγνωριστούν τα θύματα!

Ήμουν πάντα ένα αδύνατο κορίτσι και ξαφνικά άρχισα να παραμορφώνομαι. Άρχισα να μην τρώω τίποτα, με αποτέλεσμα να πάθω αναιμία από την αφαγία. Δεν αισθανόμουν καθόλου καλά με αυτό που ήμουν. Ντρεπόμουν για τον εαυτό μου. Είχα πάθει κατάθλιψη. Για να μην παρεξηγηθώ, ο καθένας μπορεί να είναι όπως θέλει και να νιώθει όμορφα. Στην περίπτωση μου όμως, ήμουν ένα κορίτσι που είχε μάθει να είναι πολύ αθλητικό και ξαφνικά, σε λίγους μήνες είχα μια παραμόρφωση στο σώμα μου που δεν μου άρεσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει η ιστορία του τελευταίου νεκρού στο οικόπεδο της φρίκης: "Κουλουριάστηκε και περίμενε τον θάνατο"!

Έκανα τέσσερα χρόνια να επανέλθω στα κανονικά μου κιλά με πολύ κόπο, πολύ πόνο, πολλή στέρηση, πικρία και πείσμα, Έκανα θεραπεία, πήρα χάπια που παίρνω ακόμα για τον θυρεοειδή μου. Έκανα γυμναστική κάθε μέρα. Ο διατροφολόγος μου, είχε πει να περπατάω δύο ώρες τη μέρα και εγώ περπάταγα τέσσερις. Το είχα βάλει πείσμα."

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share