Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Kώστας Φραγκολιάς: Ένα παράδειγμα προς μίμηση για την ελληνική showbiz! - Είναι στη Ραφήνα και προσφέρει βοήθεια!

Τεράστιο μπράβο!

24 Ιουλίου 2018 16:17
Kώστας Φραγκολιάς: Ένα παράδειγμα προς μίμηση για την ελληνική showbiz! - Είναι στη Ραφήνα και προσφέρει βοήθεια!

Σε απόλυτη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης είναι η χώρα τις τελευταίες μέρες! Η φωτιά έχει πλήξει την Αττική και όλοι οι επώνυμοι εκφράζουν την οργή τους στα social media!

Οι περισσότεροι εκπρόσωποι της ελληνικής σόουμπιζ έχουν μάλιστα βάλει μαύρο στην φωτογραφία προφίλ τους στα social media!

Ωστόσο δυστυχώς πολύ λίγοι είναι εκείνοι που βοηθούν ενεργά με όποιον τρόπο μπορούν! Ένας από αυτούς είναι και ο Κώστας Φραγκολιάς που βρίσκεται στη Ραφήνα, καθώς εκεί μένει η μητέρα του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλεκτρονική βάση για τους αγνοούμενους από τις πυρκαγιές! Κοινοποιήστε το

Ο παρουσιαστής με ανάρτησή του στο Facebook, αποκάλυψε πως ο ίδιος και η μητέρα του, είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους να του στείλουν μήνυμα, για να τους βοηθήσει όπως μπορεί!

Ο Κώστας Φραγκολιάς έγραψε χαρακτηριστικά: «Λοιπόν αδέλφια καλημέρα... βρίσκομαι Ραφήνα, λόγο του ότι η μητέρα μου μένει εδώ... όλα καλά μην ανησυχείτε... ο λόγος του post έχει να κάνει με το γεγονός, ότι αν κάποιος χρειάζεται κάτι, θέλει να μάθει για κάτι, να τσεκάρω σπίτι κτλ, στην ευρύτερη περιοχή, (Ραφήνα, Κόκκινο, Μάτι, Ζούμπερι, Άγιο Αντρέα) για την επόμενη ώρα ας μου στείλει μήνυμα. Είμαι με μηχανή και άριστος γνώστης της περιοχής... παρακαλώ όχι like δεν είναι αυτός ο σκοπός μου... ευχαριστώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φωτιά στην Κινέτα πλησιάζει προς Αλεποχώρι και Λουτράκι!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share