Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Είμαι η χειρότερη..." - Οι αποκαλύψεις της Καλομοίρας για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στον γάμο της

Τι είπε η τραγουδίστρια;

16 Ιουλίου 2018 10:19

"Είχαμε εντάσεις και στις δύο εγκυμοσύνες μου. Είμαι η χειρότερη εγκυμονούσα του κόσμου! Οι ορμόνες μου πάνε στο Φεγγάρι και τσακώνομαι με όλους γιατί νιώθω σαν αγελάδα, κάνω εμετούς και πονάω.

Με λίγα λόγια, είμαι στα χάλια μου και δεν έχω όρεξη για τίποτα. Οπότε δεν έχω ενέργεια, αφήνομαι κάπως εμφανισιακά και..

...πολλές φορές είχε τύχει να έχουμε ένταση με τον Γιώργο για λόγους που δεν είχαν και τόση ουσία, αλλά και πάλι τα βρίσκαμε μέσα σε λίγα λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές στιγμές για την Δούκισσα Νομικού: Ο θάνατος της χτύπησε την πόρτα!

Ο Γιώργος με τον τρόπο του ήταν συνεχώς δίπλα μου και στις δύο εγκυμοσύνες μου, παρόλο που κανένας άντρας δεν μπορεί να κατανοήσει πλήρως την ψυχοσύνθεση μιας εγκύου. Οπότε συμβουλεύω όλες τις γυναίκες να μοιράζονται τα της εγκυμοσύνης με τις φίλες, τις μαμάδες και τις αδελφές τους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τις αγαπούν οι άντρες τους.

Απλά δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την αλλαγή που συμβαίνει στο γυναικείο σώμα και όλα όσα φέρνει αυτή η αλλαγή στην αυτοπεποίθησή μας" είπε η Καλομοίρα σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα.

Η γλυκιά Καλομοίρα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γιώργο Μπούσαλη το 2010 και λίγο πριν την όγδοη επέτειο του γάμου τους αποκάλυψε πως έχουν περάσει σοβαρές κρίσεις στον γάμο τους...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share