Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η παρεξήγηση του Σάκη Ρουβά με τους παπαράτσι στη Μύκονο! Τι συνέβη με την Κάτια Ζυγούλη; (video)

Τι ακριβώς έγινε...

12 Ιουλίου 2018 14:12
Η παρεξήγηση του Σάκη Ρουβά με τους παπαράτσι στη Μύκονο! Τι συνέβη με την Κάτια Ζυγούλη; (video)

Ολιγοήμερες διακοπές στη Μύκονο για τον Σάκη Ρούβα και τη γυναίκα του, Κάτια Ζυγούλη.

Το διάσημο ζεύγος άφησε σε καλά χέρια τα τέσσερα παιδιά του και επισκέφθηκε το νησί των Ανέμων όπου απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τους τσάκωσε λίγη ώρα πριν αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο του νησιού, όπου τους μετέφερε με αυτοκίνητο φιλικό τους ζευγάρι και έγινε μάρτυρας της παρ' ολίγον... παρεξήγησης του Έλληνα σταρ με τους φωτογράφους του νησιού.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης την ώρα που η Κάτια ήταν σκυμμένη και προσπαθούσε να κλείσει την βαλίτσα της που είχε ανοίξει στην διαδρομή, νομίζοντας ότι οι παπαράτσι που τους την είχαν στήσει για φωτογραφίες ήθελαν τα τραβήξουν τα πόδια της, σαν τζέντλεμαν που είναι, στάθηκε μπροστά της για να τους αποτρέψει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor! Δεν γίνεται να ανατραπεί

Αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις με ευγενικό τρόπο, το ζεύγος Ρουβά αποχαιρέτισε τους φίλους του -ο Σάκης ήταν πολύ διαχυτικός αφού αγκάλιασε τον φίλο του δύο φορές- πιάστηκε χέρι-χέρι και χαμογελαστό κατευθύνθηκε προς την αίθουσα αναχωρήσεων. Πάντως, όσοι είδαν την Κάτια από κοντά είχαν να λένε για το πόσο όμορφη παραμένει παρά τις τέσσερις εγκυμοσύνες.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share