Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Όλη η αλήθεια για την γνωριμία τους!

Πώς γνωρίστηκαν;

1 Ιουλίου 2018 17:06
Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Όλη η αλήθεια για την γνωριμία τους!

Ο γάμος προγραμματίστηκε για το επόμενο καλοκαίρι στην Τήνο, αγαπημένο προορισμό του γαμπρού (πηγαίνει φανατικά από το 2008 και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους δεινούς σέρφερ της παραλίας της Μεγάλης Κολυμπήθρας).

Εκεί πέρασαν το πρώτο τους καλοκαίρι μαζί ενώ είναι και το νησί όπου ονειρεύεται κάποτε να καταφέρει να μείνει μόνιμα.

Λίγο πριν τις 7.00 μ.μ. του Σαββάτου o Γιώργος έφτασε στο Μοναστήρι της Κυρα-Ξένης στον Πάνορμο με το πορτοκαλί βανάκι του Tinos Surf Lessons του Γιάννη Βιδάλη, του οποίου η κόρη ήταν μία από τα παρανυφάκια. Τη νύφη συνόδευσε στην εκκλησία ο πατέρας της, Παντελής Αβασκαντήρας, σε τρίκυκλο που οδηγούσε ο αδελφικός φίλος του Χρανιώτη, Γιώργος Αγγελόπουλος. Το κομψό boho νυφικό της Γεωργίαςστα χρώματα της άμμου, όπως και το outfit του γαμπρού, είχε σχεδιάσει η καλή τους φίλη Σίλια Δραγούνη. Όσο για το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Γεωργίας, τα είχε επιμεληθεί ο Παναγιώτης Καρακάσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτοί οι παίκτες κερδίζουν το σημερινό (01/07) έπαθλο άνεσης!

Κουμπάροι στο μυστήριο ήταν ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Ρούλα Ρέβη και η Ελισσώ Νταγιάντα, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν πολλοί ηθοποιοί αλλά και αρκετοί από τους παίκτες του Survivor. Ο Γιώργος Βασιλόπουλος, αγαπημένος φίλος του Γιώργου Χρανιώτη, ήρθε από το Λος Άντζελες για να παρευρεθεί στο γάμο, όπως και οι παιδικοί του φίλοι Τόνι και Νίκος Μουτσόπουλος, που ήρθαν στην Ελλάδααπό την Αγγλία και το Ντουμπάι αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τατουάζ: Έρωτας, μίσος και ανατροπές! Όσα θα δείτε την νέα σεζόν στη σειρά...

Μετά το γάμο ακολούθησε πάρτι που κράτησε μέχρι τις 05.00 τα ξημερώματα στον περιβάλλοντα χώρο της Μονής, που ήταν στολισμένος με λαμπιόνια και πολύχρωμα σημαιάκια, ενώ στα τραπέζια υπήρχαν μαράκες, καθώς το θέμα του πάρτι ήταν μεξικάνικο.Mάλιστα, όταν το ζευγάρι εμφανίστηκε στο χώρο που έγινε το γλέντι μετά την τελετή, συνοδευόταν από δύο φίλους του ντυμένους μαριάτσι.

To ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από τριάμισι περίπου χρόνια, την περίοδο που ο Γιώργος έπαιζε στο Faust με τον Αλέκο Συσσοβίτη το Βουβό Σερβιτόρο του Χάρολντ Πίντερ. Η Γεωργία είχε πάει να δει την παράσταση με μια φίλη της, γνωστή του Γιώργου, και η γνωριμία τους έγινε στο καμαρίνι του όπου πήγε για να τον συγχαρεί. Η 30χρονη Γεωργία Αβασκαντήρα είναι χορεύτρια, χορογράφος και graphic designer.

Από το περιοδικό People...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share