Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Της εξήγησα ότι...»! Όσα υποστήριξε ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου! (video)

Ξανά στα δικαστήρια η Άβα Γαλανοπούλου!

29 Ιουνίου 2018 20:37
«Της εξήγησα ότι...»! Όσα υποστήριξε ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου! (video)

Για ακόμη μια φορά βρέθηκε στα δικαστήρια η ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου με τον πρώην σύντροφό της. Τον κατηγορεί ότι την ξεγέλασε και την κατέστρεψε οικονομικά!

Όπως αναφέρεται στο απόσπασμα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, αγαπήθηκαν κεραυνοβόλα. Εκείνος είχε πάει να την δει στο θέατρο και το ίδιο βράδυ ήρθαν πιο κοντά. Έγιναν ζευγάρι, όμως η σχέση αυτή αποδείχτηκε ολέθρια.

Σήμερα η Άβα Γαλανοπούλου και ο σύντροφός της βρέθηκαν και πάλι αντιμέτωποι στο δικαστήριο της Λάρισας. Δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο κατηγορούμενος φαίνεται να είπε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστική εξέλιξη με τους συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη! Η μεγάλη ανατροπή!

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν με αγάπησε. Το 2007 μου έδωσε τα χρήματα επειδή με αγαπούσε. Ήξερε τα προβλήματα μου με κάποιους πελάτες. Το 2013 της εξήγησα ότι προσπαθούσα να βρω μια λύση. Βρέθηκα σε τέλμα. Αυτή την περίοδο δεν μπορώ να της επιστρέψω τίποτα. Δεν έχω καθόλου λεφτά».

Ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου παραδέχτηκε πως η ηθοποιός τον αγάπουσε παράφορα, όμως τόνισε ότι όταν έγιναν ζευγάρι εκείνη ήξερε πως ήταν παντρεμένος. Από την άλλη πλευρά, η ηθοποιός είχε υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε τίποτα για τον γάμο του στην αρχή της σχέσης τους! Η ίδια είχε πει πως 6 μήνες μετά της είπε ότι είναι σε διάσταση και της σύστησε τις κόρες του.

Δείτε το απόσπασμα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share