Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ηλίας Βρεττός: "Παίρνω δύναμη για τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής μου"

Ο τραγουδιστής βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης 4 μήνες μετά το τροχαίο

21 Ιουνίου 2018 18:42
Ηλίας Βρεττός:

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από το τροχαίο ατύχημα του Ηλία Βρεττού. Ο τραγουδιστής πέρασε δύσκολες στιγμές, αφού νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες στο νοσοκομείο, ενώ συνεχίζει τις φυσικοθεραπείες για να επανέλθει πλήρως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Έσκασε τώρα! Οριστικό: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!

Τώρα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την υποστήριξη του αλλά και να ανακοινώσει ότι είναι πολύ καλά στην υγεία του. Συγκεκριμένα έγραψε: «Διαβάζοντας τόσους μήνες τα 1000δες μηνύματά σας συγκινούμαι & παίρνω δύναμη για τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής μου… Με χαρά λοιπόν σας ανακοινώνω πως μετά από 4 μήνες, δόξα τω Θεώ πηγαίνω πολύ καλά και έχει μείνει λίγο για να επιστρέψω στη ζωή μου, στη δουλειά μου και κοντά σας… Σας αγαπώ πολύ και ανυπομονώ σαν μικρό παιδί για αυτά που έρχονται…»!


Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάζοντας τόσους μήνες τα 1000δες μηνύματά σας συγκινούμαι & παίρνω δύναμη για τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής μου... Με χαρά λοιπόν σας ανακοινώνω πως μετά από 4 μήνες, δόξα τω Θεώ πηγαίνω πολύ καλά και έχει μείνει λίγο για να επιστρέψω στη ζωή μου, στη δουλειά μου και κοντά σας... Σας αγαπώ πολύ και ανυπομονώ σαν μικρό παιδί για αυτά που έρχονται... #fonakseme #HB #iamcomingback #getready #strongerthanever

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Βρεττός (@vrettos_ilias) στις

Πηγή: protothema.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share