Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άντονι Μπουρντέν: Παπαράτσι φωτό της φίλης του με άλλον προκάλεσαν την αυτοκτονία του; Τι λένε οι φίλοι του; (photos)

Σαν ερωτευμένος έφηβος με την Ιταλίδα ηθοποιό

13 Ιουνίου 2018 18:06
Άντονι Μπουρντέν: Παπαράτσι φωτό της φίλης του με άλλον προκάλεσαν την αυτοκτονία του; Τι λένε οι φίλοι του; (photos)

Οι φίλοι του Άντονι Μπουρντέν δεν μπορούν να κατανοήσουν το λόγο που ο διάσημος σεφ αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Την ίδια ώρα, νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας και πολλά έντυπα αναφέρουν πως ίσως ο Μπουρντέν, που αγαπούσε σαν τρελός τη νέα του σύντροφο, Ιταλίδα ηθοποιό Άζια Αρτζέντο, να «τρελάθηκε» όταν την είδε σε παπαρατσικές φωτογραφίες με έναν δημοσιογράφο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό: Πέθανε μπροστά στην γυναίκα και την κόρη του ο Αντώνης Βαγγόπουλος!

Ο διάσημος σεφ γνώρισε την Αρτζέντο ενώ κινηματογραφούσε ένα επεισόδιο για τη σειρά του «Unknown Parts» στην Ιταλία το 2016. Άρχισαν να βγαίνουν ένα χρόνο αργότερα και οι δικοί του άνθρωποι έλεγαν πως ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί της, σαν ένας «ερωτοχτυπημένος έφηβος». Αλλά μια πηγή δήλωσε στο περιοδικό People πως οι φίλοι του σεφ είχαν αρχίσει να ανησυχούν για την παθολογική αγάπη του για την ηθοποιό. «Θα έκανε τα πάντα γι’ αυτήν, κι αυτό ήταν κάτι σαν κόκκινη σημαία για τους φίλους του» ανέφερε η πηγή στο People. «Ήταν τρελός για εκείνη».

Η εκδότρια του Μπουρντέν για το Parts Unknown, Κάρεν Ρέινολντς, δήλωσε πως είχε μια παράξενη συμπεριφορά τις τελευταίες ημέρες και πως ήταν ιδιαίτερα πολύ ομιλητικός, λίγες ημέρες πριν την αυτοκτονία του. Πρόσθεσε, μάλιστα, πως ήταν ενθουσιασμένος με το τελευταίο του επεισόδιο, που είχε γυριστεί στο Χονγκ Κονγκ και είχε σκηνοθετήσει η Αρτζέντο. «Ήταν τόσο χαρούμενος. Δεν του μίλησα αυτή την εβδομάδα, αλλά ξέρω πως ήταν πολύ χαρούμενος» είπε. «Μου έστειλε μηνύματα και e-mail που δεν συνηθίζει να κάνει σχετικά με τα επεισόδια που κινηματογραφούσε. Αλλά αυτή τη φορά ήταν ενθουσιασμένος ‘Αυτό είναι το καλύτερο που έχω κάνει ποτέ’ έγραφε. Δεν κατάλαβα τίποτα που να δείχνει τι θα συνέβαινε. Γιατί να συμβεί κάτι τέτοιο; Είμαστε συντετριμμένοι. Ένα ολοκληρωτικό σοκ».

Ο φίλος του Μπουρντέν είπε στο People πως ενώ γνώριζαν ότι εργαζόταν πολλές ώρες και πάλευε με την κατάρρευση του γάμου του, κανείς δεν είχε ιδέα ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις. «Κανένας στον κύκλο των φίλων μας δεν ήξερε ότι πάλευε με θέματα ζωής – θανάτου. Ειλικρινά, δεν νομίζω πως το ήξερε κανείς. Δεν νομίζω πως ο Έρικ Ρίπερτ γνώριζε τα βάθη του πόνου του» είπε. «Το σοκ από τον θάνατο του Τόνι είναι εξίσου βαθύ με τον πόνο. Ακόμη και οι πιο στενοί του φίλο περιμένουν ακόμα να αποκαλυφθεί κάποιο μυστικό» πρόσθεσε.

Τρεις ημέρες πριν βρεθεί ο Άντονι Μπουρντέν κρεμασμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στη Γαλλία, όπου γυρίστηκε το τελευταίο επεισόδιο του Parts Unknown, η Αρτζέντο είχε φωτογραφηθεί από κάποιον παπαράτσο με τον δημοσιογράφο Χούγκο Κλεμέντ τη Ρώμη.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε αγκαλιά, να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου και να χαμογελούν ενώ έκαναν βόλτα στην ιταλική πρωτεύουσα. Αργότερα εθεάθησαν να χορεύουν και να μοιράζονται μια πιο θερμή αγκαλιά σε ένα ιταλικό μπαρ. Ο παπαράτσο κατέβασε τις επίμαχες φωτογραφίες μετά την αυτοκτονία του Μπουρντέν. Ο φωτογράφος Ρίνο Μπαριλάρι, είπε εκ των υστέρων, πως μετάνιωσε για τις φωτογραφίες που τράβηξε της συντρόφου του Μπουρντέν και του Γάλλου δημοσιογράφου.

«Αν το ήξερα, δε θα τις τραβούσα» είπε, σύμφωνα με το Page Six. «Μια φωτογραφία δεν αξίζει μια ζωή» πρόσθεσε. «Αν αυτή η φωτογραφία προκάλεσε την αυτοκτονία... αυτό θα με έκανε να υποφέρω». «Όλοι τους κοίταζαν... ήταν μια πολύ αισθησιακή στιγμή». Μάλιστα, πρόσθεσε πως όταν η ηθοποιός κατάλαβε ότι τους φωτογράφησαν, του ζήτησε να τις διαγράψει.

Λίγες ημέρες μετά το θάνατο του Μπουρντέν, η φίλη του ζευγαριού, Ροόυζ ΜακΓκόαν, υπερασπίστηκε την ηθοποιό λέγοντας πως το ζευγάρι είχε μια «ελεύθερη σχέση».

Σε μια ανοιχτή επιστολή, η ΜακΓκόαν έγραψε: «Ο Άντονι και η Άζια είχαν μια ελεύθερη σχέση, αγαπούσαν ο ένας τον άλλον χωρίς τα όρια των παραδοσιακών σχέσεων και είχαν καθορίσει τις παραμέτρους της σχέσης τους από νωρίς. Η Άζια είναι ένα ελεύθερο πουλί, όπως και ο Άντονι».

Το ζευγάρι ήταν μαζί μετά το χωρισμό του σεφ από την σύζυγό του, Οτάβια Μπούζια, με την οποία είχε αποκτήσει ένα παιδί. Ο 61χρονος σεφ μάλιστα, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως απορρίπτει την ιδέα του γάμου ξανά αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συμβίωσης με την Αρτζέντο.

Η αυτοκτονία του την Παρασκευή ήταν ένα τεράστιο σοκ τόσο για τους θαυμαστές του όσο και για τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η Αρτζέντο, έκανε μια σπαρακτική δήλωση για το θάνατό του, χαρακτηρίζοντάς τον «η αγάπη μου, ο βράχος μου, ο προστάτης μου».

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ο Άντονι έδινε όλο το είναι του σε αυτό που έκανε. Το λαμπρό, ατρόμητο πνεύμα του άγγιξε και ενέπνευσε πολλούς και η γενναιοδωρία του δεν γνώριζε όρια. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του. Θα ήθελα να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους και την δική μου».

Πηγή: iefimerida.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share