Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Ολόγυμνη η σωσίας της Καρντάσιαν στη νέα καμπάνια του Κάνιε Γουέστ - Η εικόνα που ανέβασε στο Instagram

Η νέα καμπάνια του Κάνιε Γουέστ

13 Ιουνίου 2018 17:48
Ολόγυμνη η σωσίας της Καρντάσιαν στη νέα καμπάνια του Κάνιε Γουέστ - Η εικόνα που ανέβασε στο Instagram

Η νέα σειρά φωτογραφήθηκε από την Eli Linnetz. Πρόκειται για μια νέα σειρά από κίτρινα sneakers με το όνομα Super Moon Yellow Desert Rat Yeezy. Τα παπούτσια βγαίνουν μόνο σε αυτή την απόχρωση του κίτρινου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό: Πέθανε μπροστά στην γυναίκα και την κόρη του ο Αντώνης Βαγγόπουλος!

Για τις ανάγκες της φωτογράφησης επιστρατεύτηκαν γυναίκες και μοντέλα που πόζαραν γυμνές φορώντας μόνο κάλτσες και τα sneakers. Το απίστευτο όμως είναι ότι η ηθοποιός αισθησιακών ταινιών Λέλα Σταρ, που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια, μοιάζει απίστευτα με την Κιμ Καρντάσιαν, σύζυγο του Κάνιε.

Ακόμη, η Μερκ Τουέιν, που φωτογραφίζεται επίσης, μοιάζει με σωσία της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, αδερφής της Κιμ. Η κίνηση του 41χρονου ράπερ και σχεδιαστή παπουτσιών να χρησιμοποιήσει για μοντέλα γυναίκες που μοιάζουν με τις αδερφές Καρντάσιαν και κυρίως να ποζάρουν γυμνές για την προώθηση των αθλητικών παπουτσιών του, είναι πολύ έξυπνη, αν και αμφιλεγόμενη.

Όπως ξέρουμε, το γυμνό πουλάει και οι Καρντάσιαν επίσης! Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κάνιε στρέφεται στη γυναίκα του για έμπνευση. Την τελευταία φορά έπεισε την κληρονόμο Πάρις Χίλτον να «μεταμορφωθεί» σε Κιμ και ήταν ολόιδιες.

Πηγή: bovary.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share