Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει η εξομολόγηση γνωστής Ελληνίδας δημοσιογράφου! «Με πήρε ο διευθυντής και μου είπε ''αν θες να πας παρακάτω… στο τάδε ξενοδοχείο''»! (Video)

Πάγωσε η Καινούργιου!

1 Ιουνίου 2018 17:25
Συγκλονίζει η εξομολόγηση γνωστής Ελληνίδας δημοσιογράφου! «Με πήρε ο διευθυντής και μου είπε ''αν θες να πας παρακάτω… στο τάδε ξενοδοχείο''»! (Video)

Λίγο μετά τη συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην ραδιοφωνική εκπομπή «Ο Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί από διευθυντή της και μάλιστα εκτός τηλεόρασης, η γνωστή δημοσιογράφος είπε τη δική της αλήθεια!

Η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου, Ανθή Βούλγαρη αποκάλυψε ένα περιστατικό που έχει συμβεί και στην ίδια και πάγωσε το πάνελ της εκπομπής!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Το κράξιμο της Μελίνας στη Ροδάνθη, η κίνηση ματ του Ηλία και το απίστευτο σχόλιο του Τανιμανίδη στον Μουρούτσο (video)

«Μου έχει συμβεί κι εμένα να δεχτώ σεξουαλική παρενόχληση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έρχεσαι σε πολύ δύσκολη θέση. Γιατί όταν είσαι σε μια τρυφερή ηλικία που μπορεί να ξεκινάς τότε τη δουλειά σου και βρίσκεσαι ανάμεσα σε μεγάλα κεφάλια και φοβάσαι ότι μπορεί να χάσεις τη δουλειά σου. Δεν είναι ότι δέχεσαι ή δεν δέχεσαι, είναι ότι συμβαίνει κάτι και δεν ξέρεις πως να το αντιμετωπίσεις.

Στην πρώτη εφημερίδα που πήγα και δούλεψα, το θυμάμαι σαν χθες. Με παίρνει τηλέφωνο ο διευθυντής στο εσωτερικό και μου λέει «αν θες να πας παρακάτω… στο τάδε ξενοδοχείο». Βάζω το κλάματα και τότε ήταν αρχισυντάκτης μας πολύ γνωστός παρουσιαστής ειδήσεων. Με βοήθησε ο άνθρωπος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Ζάκυνθο: Αυτός είναι ο 26χρονος πατροκτόνος! Στην δημοσιότητα φωτογραφίες του!

Ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Μου είπε θα κάτσεις εδώ και μαζί θα το αντιμετωπίσουμε. Πήγα και τους είπα ότι αν συνεχιστεί αυτό θα παραιτηθώ. Μίλησα, αλλά δεν σημαίνει ότι όλες οι κοπέλες αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο», ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share