Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη - σοκ από γνωστό Έλληνα ηθοποιό: "Έχω πεθάνει 4 φορές! Είχα μια ανακοπή σε ένα χειρουργείο για 1,5 λεπτό και..." (video)

Μίλησε για πρώτη φορά!

28 Μαΐου 2018 17:55
Αποκάλυψη - σοκ από γνωστό Έλληνα ηθοποιό:

Για όλα μίλησε ο Στηβ Ντούζος! Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φορές που παραλίγο να πεθάνει αλλά και τις δύσκολες ώρες που πέρασε στη φυλακή...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει στο σημερινό (28/05) έπαθλο!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Πρωινό" είπε: "Έχω πάει flat line 4 φορές. Δηλαδή, έχω πεθάνει τέσσερις φορές. Το ’91 είχα μια ανακοπή σε ένα χειρουργείο για 1,5 λεπτό. Το 2001 είχα έμφραγμα. Το 2011 ήμουν για 42 μέρες σε κώμα. Τα παιδιά με ψυχολόγους πως ο μπαμπάς πεθαίνει και τέτοια. Το 2012 είχα μια ανακοπή. Πήρα κάποια μαθήματα που μου άλλαξαν τη ζωή και με έκαναν να σκέφτομαι αλλιώς και να φέρομαι αλλιώς…"!

Για την περίοδο που βρέθηκε στη φυλακή είπε:"Είχα την ατυχία αυτή. Ευτυχώς υπάρχει δικαιοσύνη και στο Εφετείο με πρόταση Εισαγγελέως αθωώθηκα παμψηφεί. Έβγαλα ένα χρόνο στη φυλακή και μου είπαν συγγνώμη. Περνάς φρίκη! Σου λείπει η οικογένεια σου, τα παιδιά σου, το όνομα που έχεις χτίσει. Όλα! Και λίγα ακούτε για τις φυλακές…".

Δείτε το απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share