Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πασίγνωστη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είναι λεσβία!

Σε σχέση με πολύ μεγαλύτερή της γυναίκα!

27 Μαΐου 2018 14:15
Πασίγνωστη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είναι λεσβία!

Τρελά ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η γνωστή ηθοποιός Sarah Paulson, η οποία διατηρεί δεσμό με την 75χρονη επίσης ηθοποιό, Holland Taylor. Μάλιστα, η 43χρονη ηθοποιός υπερασπίστηκε τη σχέση της σε όλους εκείνους που τη σχολιάζουν αρνητικά εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς της ηλικίας ανάμεσα στις δύο γυναίκες, αφού τις χωρίζουν 32 χρόνια.

Όπως υποστήριξε η ίδια στο περιοδικό Modern Luxury: «Αν κάποιος θέλει να σπαταλά χρόνο για να σκέφτεται ότι είμαι παράξενη επειδή αγαπάω τον πιο εντυπωσιακό άνθρωπο στον πλανήτη, τότε αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Εγώ περνάω μια χαρά».

H ηθοποιός αποκάλυψε ακόμα πως η σχέση τους μετρά ήδη τρία χρόνια, αν και γνωρίστηκαν πριν μια δεκαετία, όταν η Paulson βρισκόταν σε άλλη σχέση. Ωστόσο, η Taylor φαίνεται πως της έκανε μεγάλη εντύπωση, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας: «Ήταν πιθανότατα η πιο εκλεπτυσμένα όμορφη γυναίκα που είχα δει ποτέ». Η σχέση τους άνθισε αρκετά χρόνια αργότερα, όταν ακολούθησαν η μία την άλλη στο Twitter και άρχισαν να ανταλάσσουν προσωπικά μηνύματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Η πραγματική ηλικία της Άννας Λορένη! Ώρα να βάλουμε κάτω τα νούμερα!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Sarah Paulson μιλά δημόσια για τον έρωτα της με την Holland Paulson, καθώς λίγους μήνες μετά την αρχή της σχέσης τους, η 43χρονη είχε δηλώσει αφοπλιστικά: «Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι είμαι ερωτευμένη και το πρόσωπο που αγαπώ τυχαίνει να είναι η Holland Taylor».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share