Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μπάμπης Στόκας: Του πήρε συνέντευξη η Ψυχίδου και τα "καρφιά" έδιναν και έπαιρναν! (Video)

Μια απολαυστική συνέντευξη!

25 Μαΐου 2018 15:09
Μπάμπης Στόκας: Του πήρε συνέντευξη η Ψυχίδου και τα

O Μπάμπης Στόκας, παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στην Φωλιά των ΚουΚου και μάλιστα σε ένα πρόσωπο έκπληξη!

Ο τραγουδιστής, παραχώρησε συνέντευξη στην πρώην σύζυγό του- Φωτεινή Ψυχίδου για την συναυλία που θα δώσουν οι ΠΥΞ ΛΑΞ στις 12 Ιουλίου. Ακόμη, ο Μπάμπης Στόκας, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές στιγμές από το συγκρότημα που δεν γνωρίζαμε!

«Τώρα εσύ δεν πρέπει να τα λες αυτά γιατί το ξέρεις ότι το κάθε φορά τελευταία φορά με τον Φίλιππο τα έλεγαν άλλοι, όχι εμείς. Εμείς όταν είπαμε σταματάμε, σταματήσαμε. Όταν ξαναείπαμε ξαναβρισκόμαστε, ξαναβρισκόμαστε.», απάντησε ο Μπάμπής Στόκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Μάνδρα: Γνώριζε τον δολοφόνο της η 51χρονη! Ο μοιραίος διάλογος που οδήγησε στην τραγωδία!

Η Φωτείνη, συνέχισε λέγοντας: «Αυτή η σχέση είναι σαν το παλιό καλό κρασί του τύπου δεν μπορείτε…», με τον τραγουδιστή να προσθέτει:

«Όπως και η δικιά μας- αυτό ακριβώς δηλαδή. Είναι μια σχέση σαν το παλιό καλό κρασί.Εμείς κάναμε πράγματα που μας άρεσαν σε εμάς αποκλειστικά. Ακόμα και τώρα ο καινούριος δίσκος, είναι τραγούδια που αρέσουν σε εμάς, δεν κυνηγήσαμε το hit.

Ξέρεις ότι ξέρουμε να φτιάχνουμε hit. Ήταν ένα πράγμα που το κάναμε για το κέφι μας. Μπήκαμε στην παλιά παρέα στους Αγίους Αναργύρους. Γράψαμε 60 ώρες και γελάγαμε και κάναμε πλάκα 400, αυτή είναι η αναλογία. Είμαστε τυχεροί άνθρωποι γιατί ζούμε από αυτό που αγαπάμε.»

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα στο σχετικό βίντεο από την εκπομπή Στη Φωλιά των Κούκου:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share