Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: Ο παραμυθένιος γάμος και η απίστευτη δεξίωση!

Υπερπαραγωγή!

20 Μαΐου 2018 12:45
Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: Ο παραμυθένιος γάμος και η απίστευτη δεξίωση!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Bruno Cirillo.

Το ζευγάρι είναι ήδη επτά χρόνια παντρεμένοι με πολιτικό και έχουν μία πανέμορφη κόρη τη Μαρία Ροζάρια ενώ ο γάμος έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:30 στο κτήμα Άλσος Νυμφών, στις Αφίδνες!

Η κόρη τους, ήταν το παρανυφάκι και η Έλενα έλαμπε μέσα στο νυφικό της! Το φόρεμα είναι δια χειρός Μαρίας Κονίδη και τα νυφικά παπούτσια της είναι χειροποίητα, με υπογραφή από τη Σοφία Μαντά, την κουμπάρα τους! Το μακιγιάζ και τα μαλλιά ανέλαβαν οι μακροχρόνιοι συνεργάτες της Έλενας Σοφία Λέπουρα και Περικλής Οικονόμου και ο Μπρόυνο φόρεσε ένα κοστούμι του Γιώργου Παπαδόγαμβρου, ο οποίος είναι ο δεύτερος κουμπάρος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor trailer: Ψυχρό κλίμα στις ομάδες! Οι εντάσεις και ο δύσκολος αγώνας (video)

Την ώρα που η Έλενα έβγαινε από το αμάξι για να πάει στον αγαπημένο της οι καλεσμένοι (ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίσαμε τη Σάσα Σταμάτη)απόλαυσαν τη μουσική υπόκρουση και το άρωμα γυναίκας, της θρυλικής ταινίας με τον Al Pacino! Ο Μπρούνο μάλιστα την υποδέχτηκε με μια τρυφερή αγκαλιά!

Όσον αφορά στην τελετή, η μουσική επιμέλεια ήταν αρκετά ανατρεπτική με τραγούδι εισόδου το Got U του Kokab. Ταυτόχρονα με το ρυθμικό αυτό beat ακούστηκαν βεγγαλικά και πυροτεχνήματα με το ζευγάρι να χαιρετά τον κόσμο που ήρθε για να τους τιμήσει.

Την ώρα της κοπής της γαμήλιας τούρτας, ακούστηκε το για χατίρι σου και μετά θα χόρεψαν ένα τραγούδι του ρομαντικού Ed Sheeran και του Bocelli που αποτελεί διασκευή. Ο DJ είναι ο γνωστός DJ Pitsi, που συνεργάζεται και με τον Σάκη Ρουβά, αλλά και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share