Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Σία Κοσιώνη: Αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα της: «Θυμάμαι ότι βγήκα από... »

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή;

18 Μαΐου 2018 18:12
Σία Κοσιώνη: Αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα της: «Θυμάμαι ότι βγήκα από... »

Η Σία Κοσιώνη παραχώρησε συνέντευξη στο "Πρώτο Θέμα" και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στους επαγγελματικούς της στόχους, αλλά και για την πιο δύσκολη στιγμή της στην δουλειά.

Θεωρείτε ότι παρουσιάζοντας δελτίο ειδήσεων πιάσατε ταβάνι, οπότε δεν υπάρχει υψηλότερο στόχος;

«Ταβάνι δεν υπάρχει ποτέ. Εμένα ήρθε στη ζωή μου πολύ νωρίς, μόλις στα 26 μου, χωρίς βοήθειες και πλάτες. Στηρίχθηκα στο δικό μου μυαλό και τις δικές μου δυνάμεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Αποκλειστικό! Η λιποθυμία του Ηλία και το θερμό επεισόδιο στην παραλία! Άγριος καυγάς για τους...

Το ταβάνι δεν το έχω πιάσει υπό την έννοια ότι πάντα θες να προσπαθείς για το καλύτερο. Κάποτε προσπαθούσαμε να γυρίσουν να μας κοιτάξουν στον ΣΚΑΪ και στη συνέχεια όλα τ' άλλα.

Στόχος μου είναι αυτό που κάνουμε να πάει ακόμη πιο ψηλά. Επίσης δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο. Κάθε μέρα πρέπει να αποδεικνύεις σε αυτή τη δουλειά»

Η πιο δύσκολη στιγμή σας στη δουλειά ποια ήταν;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Επιπλέον επίδομα ανάσα με 380 ευρώ τον μήνα!

«Στις 13 Φεβρουαρίου 2017,που έλεγα δελτίο για πρώτη φορά στις 8, είχα περισσότερο άγχος απ' όσο είχα την πρώτη φορά που είχα πει, δελτίο στη ζωή μου. Θυμάμαι ότι βγήκα από το στούντιο και πονούσε τόσο πολύ όλο μου το σώμα σαν να είχα κάνει τρεις ώρες γυμναστική.

Ήταν πολύ σοβαρό το διακύβευμα και παίρναμε πολύ μεγάλο ρίσκο δίχως να ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει»

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share