Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Προβλήματα στο παλάτι: Ποιος θα συνοδεύσει την Μέγκαν Μαρκλ στον γάμο τώρα που δεν θα πάει ο πατέρας της;

Μόλις 4 ημέρες πριν τον γάμο!

15 Μαΐου 2018 13:13
Προβλήματα στο παλάτι: Ποιος θα συνοδεύσει την Μέγκαν Μαρκλ στον γάμο τώρα που δεν θα πάει ο πατέρας της;

Τέσσερις ημέρες έχουν απομείνει για το γάμο της χρονιάς και ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσε τη Δευτέρα πως δε θα παραβρεθεί στο βασιλικό γάμο στις 19 Μαΐου.

Ο Τόμας Μαρκλ, πατέρας της Μέγκαν, βρέθηκε στη δίνη ενός σκανδάλου το Σαββατοκύριακο, όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε συνωμοτήσει με φωτογράφους παπαράτσι για να τραβήξουν μερικές φωτογραφίες πριν από την μεγάλη ημεα της Μέγκαν. Στις φωτογραφίες, που εμφανίστηκαν στα περιοδικά και τα sites όλου του κόσμου, φαινόταν είτε να διαβάζει ένα βιβλίο για την Μεγάλη Βρετανία, είτε να κοιτά σε έναν υπολογιστή φωτογραφίες της Μέγκαν και του πρίγκιπα Χάρι είτε να δοκιμάζει ένα κοστούμι για το γάμο. Σε δημοσίευμα της Daily Mail την Κυριακή, μόλις 6 ημέρες πριν από το γάμο, αποκαλύφθηκε πως οι φωτογραφίες αυτές ήταν στημένες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Ο λόγος που ο Νάσος πήρε μέρος στο παιχνίδι, τα καρφιά των Ρουμάνων, η ερωτική εξομολόγηση! (video)

Μετά την αποκάλυψη, ο Τόμας δήλωσε στο TMZ πως δεν προγραμματίζει να παραβρεθεί στο γάμο, ελπίζοντας να αποφύγει οποιαδήποτε αμηχανία μπορεί να προκαλέσει στη Μέγκαν και στη βασιλική οικογένεια. Ο Τόμας, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του παλατιού, θα οδηγούσε την Μέγκαν στον γαμπρό μέσα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου το Σάββατο.

Ένας εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον εξήγησε: «Αυτή είναι μια βαθιά προσωπική στιγμή για την κυρία Μαρκλ λίγες ημέρες πριν από το γάμο της. Αυτή και ο πρίγκιπας Χάρι ζητούν ξανά την κατανόηση και το σεβασμό απέναντι στον κύριο Μαρκλ σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση».

Ποιος όμως θα μπορούσε να οδηγήσει την Μέγκαν στο γαμπρό;

1. Η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ

Η πιο προφανής επιλογή είναι η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ. Η Μέγκαν και η μαμά της είναι πολύ κοντά η μία στην άλλη και έχει γνωρίσει τον Χάρι το περασμένο έτος. Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής τους συνέντευξης, ο Χάρι είπε πως η Ντόρια είναι «φοβερή».

Η Ντόρια αναμένεται να συνοδεύσει την κόρη της στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο Cliveden House, όπου θα μείνει η Μέγκαν τη νύχτα πριν από το γάμο. Κατά την άφιξη, η Μέγκαν υποτίθεται ότι θα συναντούσε τον πατέρα της, που θα την συνόδευε στην εκκλησία. Με τον Τόμας να μην συμμετέχει πλέον σε αυτή την μεγάλη μέρα, είναι πολύ πιθανό η Ντόρια να πάρει τη θέση του.

2. Ο πεθερός της, πρίγκιπας Κάρολος

Εάν ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ δεν παραβρεθεί, ο πεθερός της θα μπορούσε να είναι αυτός που θα την συνοδεύσει. Ο Κάρολος δεν έχει άλλη επίσημη υποχρέωση κατά τη διάρκεια του γάμου και αυτός και η σύζυγός του, Καμίλα, ήταν ενθουσιασμένοι που καλωσόρισαν την Μέγκαν στην βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, ο Κάρολος θα κάνει και τη γαμήλια δεξίωση του ζευγαριού στο Frogmore House. Θα μπορούσε να είναι μια γλυκιά επίδειξη οικογενειακής αλληλεγγύης και αποδοχής.

3. Ο παππούς του γαμπρού, πρίγκιπας Φίλιππος

Η Μέγκαν θα μπορούσε να έχει στο πλευρό της ένα μέλος μιας άλλης γενιάς βασιλικών και να ζητήσει από τον πρίγκιπα Φίλιππο να τη συνοδεύσει. Αλλά ακόμη κι αν το κάνει, είναι απίθανο να το δεχτεί. Λαμβάνοντας υπόψη την πρόσφατη χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης του ισχίου του πρίγκιπα Φιλίππου, οι πιθανότητες να διασχίσει (110 βήματα) τηο διάδρομο της εκκλησίας είναι ελάχιστες. Εδώ, ακόμη και η παρουσία του στον ίδιο τον γάμο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, πόσο μάλλον να συνοδεύσει τη νύφη.

4. Ο κουνιάδος της, πρίγκιπας Γουίλιαμ

Το τρίτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που θα μπορούσε να είναι υποψήφιος γι’ αυτή τη θέση είναι ο μελλοντικός κουνιάδος της Μέγκαν, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ. Η επιλογή αυτή έχει προηγούμενο: όταν η πριγκίπισσα Μαργαρίτα παντρεύτηκε τον Αντουάν Άρμστρονγκ – Τζόουνς το 1960, ο κουνιάδος της πρίγκιπας Φίλιππος τη συνόδευσε καθώς ο πατέρας της, βασιλίας Γεώργιος VI, είχε πεθάνει το 1952. Ωστόσο ο Γουίλιαμ είναι ο κουμπάρος του Χάρι, οπότε μπορεί να είναι απασχολημένος εκείνη την ημέρα και θα ήθελε να είναι στο πλευρό του Χάρι.

5. Η ίδια

Ίσως η πιο Μέγκαν επιλογή να είναι εάν η ίδια η Μέγκαν Μαρκλ περπατήσει μόνη της το διάδρομο του παρεκκλησίου του Αγίου Γεωργίου. Η Μέγκαν έχει μιλήσει πολλές φορές για την ανεξαρτησία της. Θα μπορούσε να είναι μια σημαντική επίδειξη προσωπικής δύναμης καθώς προετοιμάζεται να ενταχθεί στην πιο διάσημη οικογένεια του κόσμου.



Πηγή: iefimerida.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share