Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη! Η Δέσποινα Βανδή είδε τον εαυτό της στου Δυο ξένους... τώρα!

Τι είπε η τραγουδίστρια;

14 Μαΐου 2018 16:50
Αποκάλυψη! Η Δέσποινα Βανδή είδε τον εαυτό της στου Δυο ξένους... τώρα!

Μπορεί να παίζει με επιτυχία στο Mamma Mia, όμως η Δέσποινα Βανδή έχει ξαναδοκιμάσει τις υποκριτικές τις ικανότητες αρκετά χρόνια πριν...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες! Η σαρωτική Ροδάνθη, η αλλαγή στις ομάδες και η μεταφορά του Αγόρου στο νοσοκομείο!

Είκοσι χρόνια πριν οι τηλεθεατές "καρφωνόντουσαν" μπροστά στις τηλεοράσεις για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη ενός μεγάλου έρωτα, του καθηγητή Κωνσταντίνου Μαρκορά και της τηλεπερσόνας Μαρίνας Κουντουράτου! Οι δυο τους είχαν σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης.

Σε ένα guest είχαμε δει και την Δέσποινα Βανδή, σε μια λίγο πιο λαϊκή εκδοχή... Η Δέσποινα στο σήριαλ είχε βάλει.. στο μάτι τον φίλο του ζευγαριού, Τόλη!

Οι σκηνές από την συγκεκριμένη σειρά έχουν παιχτεί άπειρες φορές σε επανάληψη και το μόνο σίγουρο έιναι πως θα παιχτούν κι άλλες!

Και όμως! Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε πως δεν είχε δει τον εαυτό της ούτε μια φορά!

"Έχω έρθει να κάνω νυχάκια εδώ στην Αθηνούλα που είναι καταπληκτική στη Θεσσαλονίκη και βλέπω Δύο Ξένους. Το βλέπω για πρώτη φορά από τότε, δεν το έχω ξαναδεί, αλήθεια… Δεν μπορούσα να το βλέπω. Και τώρα μ’ αρέσει που το βλέπω. Και καλούλα ήμουνα έχω να σου πω… Πω πω!"

Πηγή: Κι όμως, η Βανδή είδε για πρώτη φορά τον εαυτό της στους 2 Ξένους μόλις... τώρα | iefimerida.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share