Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που ο Κάνιε Γουέστ δεν συνόδευσε την Κιμ Καρντάσιαν στο Met Gala!

Τι συμβαίνει τελικά με το ζευγάρι;

9 Μαΐου 2018 10:38
Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που ο Κάνιε Γουέστ δεν συνόδευσε την Κιμ Καρντάσιαν στο Met Gala!

Μόνη, χωρίς τον Κάνιε Γουέστ, περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Met Gala η εκρηκτική Κιμ Καρντάσιαν.

Φορώντας μια χρυσή δημιουργία του οίκου Versace, η διάσημη τηλεπερσόνα πόζαρε με αυτοπεποίθηση στους φωτογράφους, χωρίς αυτή την φορά να έχει στο πλευρό της τον σύζυγό της.

Η Κιμ Καρντάσιαν έλαμψε στο φετινό Met Gala καθώς η χρυσή τουαλέτα που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εκείνη από την Donatella Versace τόνιζε τις διάσημες καμπύλες της.

Ομως η απουσία του Κάνιε Γουέστ από την λαμπερή εκδήλωση πυροδότησε τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να είναι ένα βήμα πριν από τον χωρισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Το μπάχαλο στους Διάσημους, η πρόταση γάμου και οι ερωτικές αγκαλιές στην παραλία! (video)

Mετά από 4 χρόνια γάμου και 3 παιδιά, οι φήμες θέλουν την Κιμ Καρντάσιαν να έχει ήδη μιλήσει με τους δικηγόρους της προκειμένου να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Τα προβλήματα στο ζευγάρι ξεκίνησαν με την περίεργη ψυχολογική κατάσταση του Κάνιε Γουέστ, ο οποίος έχει απρόβλεπτη συμπεριφοράκαι έχει φέρει την Κιμ Καρντάσιαν στα όριά της.

Το τελευταίο διάστημα ανεβάζει διάφορα tweets που προκαλούν μεγάλες αντιδράσεις, κάτι που έχει φέρει σε δύσκολη θέση την Κιμ.

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο ο Κάνιε Γουέστ είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική το 2016 και είναι τώρα στη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση.

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία το ζευγάρι στο Met Gala του 2016:

Πάντως η Κιμ Καρντάσιαν θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να σημειώσει στο twitter πως ο Κάνιε Γουέστ δεν την συνόδευσε στο Met Gala επειδή ετοιμάζει 5 άλμπουμ.

Πηγή: bovary.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share