Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ariana Grande: Συγκινήθηκε μετά από ερώτηση για το μακελειό στο Μάντσεστερ!

Δείτε τι είπε...

3 Μαΐου 2018 16:51
Ariana Grande: Συγκινήθηκε μετά από ερώτηση για το μακελειό στο Μάντσεστερ!

H διάσημη τραγουδίστρια Ariana Grande πραγματοποίησε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στο «The Tonight Show» με τον Jimmy Fallon, περίπου ένα χρόνο μετά το μακελειό σε συναυλία της στο Μάντσεστερ, που την ανάγκασε να απέχει από το προσκήνιο για πολλούς μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Μυστήριο με τον γιατρό και πρώην εραστή της!


Η νεαρή pop star βούρκωσε όταν μίλησε για την τραυματική αυτή εμπειρία και τα θύματα του τρομοκρατικού χτυπήματος. Θυμίζουμε πως το μακελειό έγινε στις 22 Μαίου του 2017 και έχασαν τη ζωή τους 22 άτομα, κυρίως έφηβοι, όταν βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά που έφερε πάνω του, την ώρα που αποχωρούσε το κοινό από τη συναυλία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας.

Όταν ο Jimmy Fallon αναφέρθηκε σε αυτό η Ariana φάνηκε να λυγίζει, μολονότι ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής εκθείασε τη γενναιότητα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor trailer: Το κράξιμο στον Σώζων και από τον μοναδικό φίλο που είχε στο παιχνίδι και το αγώνισμα! (video)

Αργότερα στο σόου τα πράγματα ήταν πιο ανάλαφρα με την Ariana να κάνει σκετς και μιμήσεις και να νικά τον Fallon στο "Musical Genre Challenge". Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη εκπομπή έσπασε ρεκόρ αναφορών στα social media και ο ίδιος ο Fallon έσπευσε μέσω twitter να ευχαριστήσει την Ariana.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share