Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γάμος στην οικογένεια των Καρντάσιαν! H Κέιτλιν Τζένερ ετοιμάζεται να παντρευτεί μια... τρανσέξουαλ!

Ένα αλλιώτικο love story!

3 Μαΐου 2018 11:55
Γάμος στην οικογένεια των Καρντάσιαν! H Κέιτλιν Τζένερ ετοιμάζεται να παντρευτεί μια... τρανσέξουαλ!

Υποβλήθηκαν σε ορμονοθεραπείες και και πού επίπονες χειρουργικές επεμβάσεις για να γίνουν γυναίκες και να ζήσουν το όνειρό τους και τη διάσταση της γυναικείας φύσης σε όλο της το μεγαλείο. Ο λόγος για την Κέιτλιν Τζένερ (μέχρι πριν από λίγα χρόνια Μπρους Τζένερ) και την εκλεκτής της καρδιάς της και κατά 50 ολόκληρα χρόνια μικρότερή της Σοφία Χάτσινς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Μεγάλη βόμβα με την αποχώρηση! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Για την Κέιτλιν το μυστήριο του γάμου και η δέσμευση δεν είναι κάτι άγνωστο καθώς ανέβηκε τρεις φορές τα σκαλιά της εκκλησίας όταν ήταν άνδρας και άκουγε στο όνομα Μπρους. Για την 21χρονη Σοφία όμως η οποία έγινε γυναίκα θα είναι ο πρώτο γάμος.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με το Radar Online η 71χρονη Κέιτλιν και η Σοφία: «Θεωρούν πως είναι αδερφές ψυχές και παραδέχονται πως δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους η μία χωρίς την άλλη». Σύμφωνα με την ίδια πηγή το ζευγάρι θα παντρευτεί το καλοκαίρι στο σπίτι της Κέιτλιν στο Μαλιμπού, εκλεκτών φίλων και μελών της οικογένειας.

Οι κακές γλώσσες λένε πώς από την οικογένεια Καρντάσιαν κανένα μέλος της δεν θα δώσει το παρόν όσο και αν η Κέιτλιν θα επιθυμούσε κάτι τέτοιο. Όσον αφορά την σύντροφό της Σοφία δεν θέλουν ούτε να την βλέπουν καθώς δεν την εγκρίνουν.

Η Κέιτλιν ζει την απόλυτη απόρριψη από τις τρεις κόρες της Κέιτ, Κάιλι και Κένταλ. αλλά και την Κιμ καθώς δηλώνουν έξαλλες από τη σχέση της με την συνομήλική τους Σοφία.

Σύμφωνα με το Life & Style Life & Style: «Έχουν ακούσει από φίλους για τη νέα σχέση της με τη Σοφία και είναι πολύ αναστατωμένες. Είναι στην ηλικία τους. Νιώθουν ένα αίσθημα ζήλιας και δυσπιστίας γι’ αυτό». Οι φήμες λένε ότι η μελλόνυμφη δεν έχει πλέον καμία επαφή με τις κόρες της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Μυστήριο με τον γιατρό και πρώην εραστή της!

Πάντως η Κέιτλιν αδιαφορεί παντελώς για τη γνώμη τους και με τη Σοφία βγαίνουν εδώ και μήνες και φωτογραφήθηκαν μαζί την περασμένη εβδομάδα. «Έχουν πολλά κοινά και η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να έχει καθόλου σημασία», λέει ανώνυμη πηγή στο Radar Online.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share