Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέο άλμπουμ με ανέκδοτο υλικό του Prince

Ανυπομονησία...

24 Απριλίου 2018 20:38
Νέο άλμπουμ με ανέκδοτο υλικό του Prince

Η Atom Factory που έχει αναλάβει την διαχείριση της περιουσίας του Prince κρύβεται πίσω από την κυκλοφορία. Την προηγούμενη βδομάδα μοιράστηκαν την ορίτζιναλ εκδοχή του κομματιού του, 'Nothing Compares 2 U' που έκανε τεράστια επιτυχία με την διασκευή της η Sinead O' Connor.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Lοve: Εκτός για δεύτερη μέρα η Στέλλα! Η ανακοίνωση της Μαρίας Μπακοδήμου! (video)

Σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας, Troy Carter δεν θα είναι μια ακόμη συλλογή αλλά υλικό που έχει γράψει μια πιο συγκεκριμένη χρονική στιγμή. "Ο Michael Howe που δουλεύει πάνω στο αρχείο του μαζί μας, έκανε μια τρομερή δουλειά, ανακαλύπτοντας μερικά αξιοπρόσεκτα πρότζεκτ.

Την προτίμηση μας κέρδισε ένα από αυτά και αποφασίσαμε ότι ήταν κάτι τόσο μοναδικό που έπρεπε να το ακούσουν οι φαν του. Βάζουμε τις τελευταίες πινελιές αυτή τη στιγμή και θα βγει το φθινόπωρο". H εταιρεία πρόσφατα εγκαινίασε δυο νέες ιστοσελίδες, το Prince2Me που είναι περισσότερο για τους φαν και το αρχειακό annotated discography."

Μια βιογραφία του Prince θα κυκλοφορήσει επίσης μέσα στο χρόνο. Ο γνωστός μουσικός είχε ήδη παραδώσει 50 σελίδες γραμμές στο χέρι σε έναν εκδότη πριν το θάνατο του το 2016.

Πηγή: lifo.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share