Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Επανασύνδεση "βόμβα" για ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Ποιοι θα είναι ξανά μαζί;

Ο λόγος για τους...

24 Απριλίου 2018 18:10
Επανασύνδεση

Χαρούμενα μαντάτα για τη Ζόζεφιν και τον Βασίλη Μιχαήλ, αφού έπειτα από ένα σύντομο διάστημα το οποίο πέρασαν χωριστά, δηλώνουν ξανά μαζί και ερωτευμένοι.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες έχουν αρχίσει εκ νέου τις εξόδους και τις εμφανίσεις στην παραλία, με πιο πρόσφατη εκείνη στον Αστέρα Βουλιαγμένης την περασμένη Κυριακή.

ΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Η επιστροφή του Νάσου και η υποδοχή, η ακομπλεξάριστη Δαλάκα και η γκάφα του Μουρούτσου για την Μπόμπα που προκάλεσε αμηχανία στον Τανιμανίδη! (video)

Η γοητευτική τραγουδίστρια έφτασε στην πλαζ λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι με ένα ιδιαίτερο καπέλο που τράβηξε πάνω της τα βλέμματα, ενώ στην αρχή βρισκόταν μόνη της στην ξαπλώστρα, στο πριβέ κομμάτι της παραλίας.


Μετά από περίπου 2 ώρες στο πλευρό της εμφανίστηκε και ο σύντροφός της, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τους ψιθύρους που φούντωναν τις τελευταίες μέρες και τους ήθελαν ξανά ζευγάρι. Όσο έκαναν την ηλιοθεραπεία τους δεν σταμάτησαν τις πλάκες μεταξύ τους, χαρακτηριστικό είναι όμως πως είχαν γυρίσει τις ξαπλώστρες τους στο πλάι για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα και να μη δώσουν τροφή για σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικός επίλογος στο φρικτό διπλό έγκλημα της Κύπρου!

Μένει να δούμε αν αυτή η επανασύνδεση θα κρατήσει για το ζευγάρι ή αν για ακόμα μία φορά θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους...

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share