Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξιτήριο για την Κέιτ Μίντλετον - Η πρώτη εμφάνιση του βασιλικού μωρού (photos)

Σε πελάγη ευτυχίας για τον ερχομό του τρίτου βασιλικού μωρού

23 Απριλίου 2018 20:31
Εξιτήριο για την Κέιτ Μίντλετον - Η πρώτη εμφάνιση του βασιλικού μωρού (photos)

Σε πελάγη ευτυχίας για τον ερχομό του τρίτου βασιλικού μωρού, η Κέιτ Μίντλετον πήρε εξιτήριο και μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, επιστρέφουν στο σπίτι τους, στο Ανάκτορο του Κέσινγκτον. Φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα με λευκό δαντελένιο γιακά, η δούκισσα του Κέιμπριτζ έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, πόζαρε χαμογελαστή για τους φωτογράφους έξω από τον ιδιωτική πτέρυγα Lindo της κλινικής St. Mary του Λονδίνου, όπου έφερε στον κόσμο το τρίτο τους παιδί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Κέρκυρα: Συνελήφθη ο πατέρας του μωρού για τον θάνατο της πεθεράς του!

Λίγο νωρίτερα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε φέρει στην κλινική τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του ζευγαριού, Τζορτζ και Σάρλοτ, προκειμένου να γνωρίσουν το νέο αδελφάκι τους.

Στην ανακοίνωσή του, το Παλάτι του Κένσινγκτον ανέφερε ότι το αγοράκι, που είναι πέμπτο στη σειρά διαδοχής του θρόνου γεννήθηκε στις 11:01 το πρωί (τοπική ώρα). Ο Δούκας του Κέμπριτζ ήταν παρών στον τοκετό. Χαρά για το χαρμόσυνο γεγονός εξέφρασε τόσο η Βασίλισσα Ελισάβετ, όσο και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας,καθώς και η οικογένειας της δούκισσας του Κέμπριτζ.

«Η Βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, η Δούκισσα της Κορνουάλης, ο Πρίγκιπας Χάρι και τα μέλη των δυο οικογενειών έχουν ενημερωθεί και είναι κατενθουσιασμένοι από την είδηση αυτή», αναφέρει η ανακοίνωση, ενώ διευκρινίζεται ότι η μητέρα και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους.

Η ανακοίνωση της γέννησης του τρίτου βασιλικού μωρού


Από νωρίς έξω από την ιδιωτική πτέρυγα Lindo της κλινικής St. Mary είχαν στηθεί τόσο δημοσιογράφοι βρετανικών, αλλά και διεθνών μέσων ενημέρωσης, όσο και χιλιάδες «φαν» της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, όπως άλλωστε είχε συμβεί και στις προηγούμενες γέννες της Κέιτ. Η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, συμπεριλαμβανομένης και της περήφανης προγιαγιάς Ελισάβετ, θα δουν αύριο στο Ανάκτορο του Κέσινγκτον το νεογέννητο πρίγκιπα.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: protothema.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share