Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγίζει καρδιές η αδερφή του Μιχάλη Ασλάνη: "Δεν μας άφησαν καν να πάρουμε το ρολόι του για να τον θυμόμαστε!"

Τα συγκινητικά λόγια της αδερφής του μεγάλου σχεδιαστή!

21 Απριλίου 2018 19:28
Ραγίζει καρδιές η αδερφή του Μιχάλη Ασλάνη:

«Άδειασαν τα πάντα και αποσφράγισαν το σπίτι χωρίς να μας ειδοποιήσουν. Δεν άφησαν τίποτα» λέει η Ειρήνη Ασλάνη
«Άδειασαν τα πάντα από το σπίτι του Μιχάλη». Με σπαρακτικά λόγια η μεγαλύτερη αδερφή του Μιχάλη Ασλάνη, Ειρήνη, ξεσπάει μιλώντας στην εφημερίδα Espresso πέντε χρόνια μετά το θάνατό του σχεδιαστή μόδας. «Δεν μας έδωσαν ούτε το ρολόι του, ούτε τα γυαλιά του για να τον θυμόμαστε… Άδειασαν τα πάντα και αποσφράγισαν το σπίτι χωρίς να μας ειδοποιήσουν. Ο Μιχάλης όμως από εκεί που είναι τα ''βλέπει'' όλα», είπε, μεταξύ άλλων η αδερφή του διάσημου σχεδιαστή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο: Πωλείται ο Παναθηναϊκός! - Είπε το ναι ο Αλαφούζος

Την ημέρα που ο Μιχάλης Ασλάνης βρέθηκε νεκρός από την οικονόμο του μέσα στο σπίτι του στην οδό Σκουφά, στο Κολωνάκι, βάσει νόμου, το σπίτι σφραγίστηκε από την Εισαγγελία με σκοπό να ερευνηθούν τα αίτια θανάτου του. «Όταν όμως αποσφραγίστηκε το σπίτι, δεν μας ειδοποίησαν να παρευρεθούμε ως συγγενείς του για να πάρουμε τουλάχιστον τα προσωπικά του αντικείμενα» επανέλαβε με σπαρακτική φωνή η αδερφή του. «Μέσα εκεί υπήρχαν και πολλά φορέματα που είχε ο αδερφός μου. Δεν βρήκαμε τίποτα».

Στην ερώτηση αν θα κινηθεί δικαστικώς ήταν κατηγορηματική. «Όχι, όχι. Εμείς αποποιηθήκαμε και την περιουσία του Μιχάλη. Είμαστε πολύ μεγάλοι άνθρωποι για να κάνουμε τέτοια». Παράλληλα, η αδερφή του Μιχάλη Ασλάνη μίλησαν για όσους τον ξέχασαν μετά το θάνατό του. «Παιδί μου, τον ξέχασαν όλοι οι επώνυμοι φίλοι του και το λέω με πολύ πόνο αυτό. Μετά την κηδεία δεν πήρε ούτε ένας τηλέφωνο να μας ρωτήσει αν είμαστε καλά, αν θέλουμε κάτι. Εμείς χάσαμε το στήριγμά μας και αμέσως μόλις «έφυγε» χάθηκαν και όλοι ο λεγόμενοι φίλοι του» ξέσπασε η Ειρήνη Ασλάνη, με την οποία ο Μιχάλης είχε μία πολύ ιδιαίτερη σχέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Έφτασε στην Ελλάδα η Φελίσια Λαπάτη! Οι πρώτες φωτογραφίες από την άφιξή της!

«Ευτυχώς ο απλός κόσμος δεν τον ξέχασε ποτέ και δεν θα τον ξεχάσει. Γιατί ο Μιχάλης έκανε πολλά καλά σε πολλούς ανθρώπους. Και αυτό του τον αναγνωρίζουν όσοι τον γνώρισαν» δήλωσε με νόημα για όσους βρίσκονταν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια της μεγάλης του δόξας.

Πηγή: protothema.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share