Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Οι αδερφές των celebrities που ανεβάζουν... την θερμοκρασία!

Όταν η λάμψη πάει σε όλα τα μέλη της οικογένειας!

13 Απριλίου 2018 09:45
Οι αδερφές των celebrities που ανεβάζουν... την θερμοκρασία!

Σε μια οικογένεια είναι δύσκολο να λάμψουν όλοι. Κάποιοι θα ξεχωρίσουν, κάποιοι θα ακολουθήσουν διαφορετικό δρόμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας, είναι και πιο όμορφοι από τα αδέρφια τους.

Χαρακτηριστικές περιπτώσεις οι κοπέλες που ακολουθούν:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Στρατηγός Ζιαζιάς: Ανατριχιαστικός φόρος τιμής στον ήρωα σμηναγό του Mirage!

Pippa Middleton

Μπορεί να μην παντρεύτηκε μέλος της βασιλικής οικογένειας, ακόμη, αλλά σίγουρα το κορμί της μάγεψε την κάμερα και η εικόνα της έκανε τον γύρο του κόσμου. Χαρακτηριστικά οι Άγγλοι λένε πως οι γυναίκες παραγγέλνουν τα ρούχα που φοράει η Kate, και στους πλαστικούς ζητάνε τα οπίσθια της Pippa.

Dannii Minogue

Η Kylie μετράει σχεδόν 4 δεκαετίες στην μουσική βιομηχανία. Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να πεί ότι η Kylie είναι άσχημη, αλλά η αδερφή της αξίζει σίγουρα μια θέση ανάμεσα στις πιο καuτές Αυστραλέζες.

Monica Cruz

Η Penelope Cruz είναι σίγουρα από τις πιο ερωτικές γυναίκες στη βιομηχανία του θεάματος. Δεν είναι όμως από τις αντικειμενικά όμορφες. Στην οικογένειας υπάρχει και άλλη αδερφή, που ασχολείται και αυτή με το κινηματογράφο, έχοντας αρκετές συμμετοχές σε μεγάλες ταινίες.

Angel McCord

Η AnnaLynne McCord έγινε γνωστή μέσα από τηλεοπτικές σειρές και σίγουρα είναι από τα πιο καυτά ονόματα στο Hollywood. Η αδερφή της η Angel είναι μοντέλο, χωρίς μεγάλη καριέρα, αλλά άδικα κατά την γνώμη μας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share