Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το μήνυμα της Μαρίας Μπακοδήμου για το επεισόδιο με το τουρκικό ελικόπτερο στη Ρω! Τι έγραψε η ξανθιά παρουσιάστρια; (photo)

Μπράβο της!

10 Απριλίου 2018 19:58
Το μήνυμα της Μαρίας Μπακοδήμου για το επεισόδιο με το τουρκικό ελικόπτερο στη Ρω! Τι έγραψε η ξανθιά παρουσιάστρια; (photo)

Το διαφορετικό μήνυμα της Μπακοδήμου στα social media! Η Μαρία Μπακοδήμου εμφανίζεται στις οθόνες μας καθημερινά ως παρουσιάστρια του reality παιχνιδιού αγάπης Power of Love. Είνα μια γυναίκα που χρησιμοποιεί τη δύναμη των social media για να διαφημίζει τη δουλειά της και για να μοιράζεται με τους διαδικτυκούς της φίλους ορισμένες στιγμές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Βόμβα: Αποχώρησε ο Στέλιος Κρητικός; Εμφανίζεται στο trailer του "Στην υγειά μας" για το επεισόδιο του Σαββάτου! (video)

Αυτή τη φορά χρησιμοποίησε τα social media για να στείλει ένα διαφορετικό μήνυμα...

Με αφορμή το σοβαρό επεισόδιο με το τουρκικό ελικόπτερο στη νήσο Ρω δημοσίευσε φωτογραφία με την Κυρά της Ρω γράφοντας στη λεζάντα: "Με το περιστατικό στη Ρω είναι μια ευκαιρία να μάθουν τα παιδια μου και η δική τους γενιά για την κυρα της Ρω. Την Δεσποινα Αχλαδιωτη που ηταν μέρος της αντίστασης και για 40 χρονια ύψωνε την ελληνική σημαία με την αυγή σε αυτή τη βραχονησίδα που έζησε μόνη της μεχρι το τέλος της ζωής της . Εκει είναι κι ο τάφος της οπως το είχε ζητήσει"

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share