Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα είπε έξω από τα δόντια ο Τσαλίκης! Οι ατάκες κόλαφος και τα κλάματα στα Αποκαλυπτικά! Τι συνέβη;

Τι συνέβη;

9 Απριλίου 2018 10:45
Τα είπε έξω από τα δόντια ο Τσαλίκης! Οι ατάκες κόλαφος και τα κλάματα στα Αποκαλυπτικά! Τι συνέβη;

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Τσαλίκης στον αέρα του Αποκαλυπτικά! Τι συνέβη και πως αντέδρασε ο Μένιος Φουρθιώτης; Ποιος έβαλε τα κλάματα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάσχα στο Καρπενήσι για την Σία Κοσιώνη! Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της στα social media!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής, σαν καλεσμένος ερμήνευσε το «Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας»!


Ο Μένιος Φουρθιώτης θέλησε να το αφιερώσει στην ομάδα της εκπομπής! «Είναι ένα κομμάτι πολύ συναισθηματικό και ένα κομμάτι που επειδή στα Αποκαλυπτικά πέντε χρόνια τώρα είμαστε μια οικογένεια και υπάρχουν αλλαγές, διαφορές, αλλά μένουμε ενωμένοι εντός και εκτός δουλειάς. Αυτό λοιπόν το τραγούδι είναι αφιερωμένο σε όλους τους συνεργάτες των Αποκαλυπτικών. Εδώ και πέντε χρόνια κάποιοι έφυγαν, κάποιοι ήρθαν και κάποιοι θα ξαναγυρίσουν στην οικογένεια μας. Εγώ το αφιερώνω σε όλα αυτά τα παιδιά για όλα αυτά τα χρόνια», είπε ο Μένιος Φουρθιώτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάσχα στο Καρπενήσι για την Σία Κοσιώνη! Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της στα social media!

Λίγο αργότερα οι στίχοι του «Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας» έκαναν την συνεργάτιδα του Νάνσυ Νικολαΐδου να δακρύσει και ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε έξω από τα δόντια για την ελληνική σόουμπιζ και τα άτομα που την απαρτίζουν!

« Οι ευαίσθητοι άνθρωποι εκφράζονται με πάρα πολλούς τρόπους. Κι εγώ αν μη τι άλλο, ξέρω ότι αυτή η παρέα είναι αληθινή. Αυτό το ξέρω. Εγώ πάντα λέω τη γνώμη μου και για όλα τα άλλα που ακούω ή δεν ακούω.

Εγώ θέλω αυτά να τα λένε όλοι και για σένα και για μένα και για όλους όταν σε έχουν και ανάγκη ρε φίλε. Όταν νιώσουν ότι δεν σε έχουν ανάγκη δεν μπορούν όλοι να αρχίσουν να βρίζουν τον Φουρθιώτη. Ή θα τον βρίζετε και όταν θα λέτε ότι κάνει κουμάντο κάπου, ή θα τον βρίζετε και όταν θα λέτε ότι δεν κάνει κουμάντο κάπου. Να έχεις μια στάση συγκεκριμένη. Δεν τον γουστάρεις; Βρίσ’τον! Όχι υπό όρους και υπό συνθήκες. Αυτό είναι που ξερνάω εγώ σε αυτή την ελληνική showbiz. Κι αυτό είναι που ευχαριστώ τον Θεό και τους ανθρώπους στον κόσμο που με έχει κρατήσει τόσα χρόνια γιατί δεν έχω παίξει το παιχνίδι κανενός ποτέ. Οπότε αυτή η παρέα, όπου και να βρίσκεται, ό,τι και να κάνει, εγώ σας εύχομαι να είναι αγαπημένη και να είναι καλά» είπε συγκεκριμένα!

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share