Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Στην αρχή στο παιχνίδι δεν ήθελα να βλέπω την Ευρυδίκη γιατί...»

Τι αποκάλυψε για την σύντροφό του!

7 Απριλίου 2018 17:12
Κωνσταντίνος Βασάλος: «Στην αρχή στο παιχνίδι δεν ήθελα να βλέπω την Ευρυδίκη γιατί...»

Η αγάπη από το «μίσος» λένε ότι είναι μια λεπτή διαχωριστική γραμμή.

Οι μεγαλύτερες αγάπες της ιστορίας, έχουν δημιουργηθεί από ζευγάρια που στην αρχή της σχέσης τους -διαφωνούσαν μεταξύ τους ή δεν ήθελαν βλέπουν ο ένας τον άλλον.

Κάτι τέτοιο συνέβη, μάλλον, και στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη- μια ματιά στο βλέμμα τους αρκεί για να καταλάβεις πόσο ερωτευμένοι είναι και ότι ξέρουν να περνούν καλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Έφυγε από την ζωή γνωστός αθλητής!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο της «Κυριακάτικης δημοκρατίας» και μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε και για το πως έβλεπε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αλήθεια, τι εκτίμησες στην Ευρυδίκη κι έγινε ο δεσμός σου;

Η Ευρυδίκη μου έβγαλε έναν δυναμισμό και μια αλήθεια. Είναι ντόμπρος άνθρωπος. Αυτό που έχει να σου πει θα σου το πει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάσα: Επίδομα που φτάνει τα 980 ευρώ από την επόμενη βδομάδα!

Εμένα αυτό μου αρέσει πολύ. Όταν επέλεξα ότι θα προχωρήσω σοβαρά με την Ευρυδίκη, το κριτήριο ήταν η ειλικρίνειά της.

Στην αρχή στο παιχνίδι δεν ήθελα να τη βλέπω, γιατί ήταν ανταγωνιστική και εγώ ήμουν σε αντίπαλη ομάδα. Αλλά νομίζω αυτό ισχύει και από τη μεριά της.


Στο παιχνίδι δεν είχαμε χρόνο για φλερτ. Εκεί τρέχαμε και δεν φτάναμε. Έξω από το παιχνίδι τη γνώρισα καλύτερα και είδα ότι είναι ένα πολύ καλό κορίτσι, που όταν τη χρειάζεσαι είναι πάντα δίπλα σου.

Η Ευρυδίκη μπορεί να είναι λίγο απόλυτη, εγώ πιο ευέλικτος, αλλά αυτό είναι το ιδανικό για εμάς. Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον.

Γιατί μας βοηθά να εξελιχθούμε ως άνθρωποι, να γίνουμε καλύτεροι παίρνοντας ο ένας τα θετικά στοιχεία του άλλου. Αυτή η μεταστροφή προς το καλύτερο είναι και η ουσία της σχέσης, είπε χαρακτηριστικά στην Μαρία Ανδρέου.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share