Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές από γνωστό Έλληνα ηθοποιό! «Έχω χάσει όλα μου τα χρήματα και...»

Ραγίζει καρδιές!

6 Απριλίου 2018 13:49
Εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές από γνωστό Έλληνα ηθοποιό! «Έχω χάσει όλα μου τα χρήματα και...»

Ο γνωστός ηθοποιός μιλά σε συνέντευξή του για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και συγκλονίζει! Συγκεκριμένα αναφέρει μεταξύ άλλων πως έχει χάσει όλα του τα χρήματα!


Όπως ο ίδιος λέει δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα και να ανταπεξέλθει στα καθημερινά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη στην showbiz: Έφυγε ξαφνικά από την ζωή γνωστός τραγουδιστής!

«Έχω σωματοποιήσει πια και κατανοήσει βαθιά το ότι εμένα το κεφάλαιό μου είναι η εργασία μου. Δεν έχω ένα κεφάλαιο αποθηκευμένο κάπου. Έχω χάσει όλα μου τα χρήματα στο θέατρο. Το σπίτι μου το γλίτωσα τελευταία στιγμή από κατάσχεση με μια ρύθμιση, στην οποία προσπαθώ να ανταπεξέλθω και τώρα είναι σαν να πληρώνω ενοίκιο στο ίδιο μου το σπίτι», αναφέρει, στην εφημερίδα Spirto, ο ηθοποιός!

Μάλιστα αναφέρει πως «παίρνω μια σύνταξη που μου την έχουν πετσοκόψει πάνω από το μισό. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου. Το κομπόδεμά μου είμαι εγώ, τα παιδιά μου και οι μνήμες μου. Η περιουσία μου είμαι εγώ ο ίδιος. Πέρασα μια ζωή που ζητούσα τον τάδε ηθοποιό, τον τάδε χορογράφο, ζητούσα και δημιουργούσα ομάδες όπως στο Underground, όπου δημιούργησα 19 ομάδες με 90 ηθοποιούς. Δημιουργούσα τις συνθήκες για να στεγαστούν άλλοι. Τώρα πια έχω την ανάγκη μέσα από το Underground και την πώλησή του, όχι να ζητάω, να ζητιέμαι».

Δεν τα βγάζω πέρα. Δεν μπορώ π.χ. με 1000 ευρώ να καλύψω υποχρεώσεις 2500 ευρώ. Ούτε με θαύματα δεν σώζεται το πράγμα. Και ξέρετε ποιο είναι αυτό που με τρελαίνει; Το ότι μου χρωστάνε», καταλήγει ο Κώστας Αρζόγλου.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share